Globe-traveller Explorer serie

5 verschillende modellen

Explorer XS

Globe-Traveller Explorer XS

2,85m hoog, 6,00m lang én veel leefruimte!

Explorer X

Globe-Traveller Explorer X

2,85m hoog, 6,63m lang én heel wat bewegingsruimte!

Explorer Z

Globe-Traveller Explorer Z

2,85m hoog, 6,36m lang én lengtebedden!

Explorer 2XS

Globe-Traveller Explorer XS

2,85m hoog, 6,00m lang, voor 2 personen én veel leefruimte!

Explorer 2X

Globe-Traveller Explorer X

2,85m hoog, 6,63m lang, voor 2 personen én heel wat bewegingsruimte!

X, Z of S

Om jullie te helpen, leg ik hier kort uit waarvoor de Z,X of S voor staat in de namen van de Globe-Traveller modellen:

  • Z = lengtebedden
  • X = Frans bed
  • S = 5.99m camper VAN

Grote stahoogte en wintervast!

Voertuigen uit de Explorer-serie zijn gebouwd op basis van het oorspronkelijk chassis. Dit chassis is hoger dan de courante afmeting en heeft een hoogte van 2.85m. Hierdoor vergroot niet enkel de stahoogte (1.95m), maar is er ook de mogelijkheid om te werken met een dubbele bodem. Deze Explorer camper VAN is dus echt wintervast, en kan in elk seizoen gebruikt worden om te genieten van een heerlijke reis.

De Exlorer-serie biedt slaapplaatsen aan voor 2 personen. Doordat de VAN gebouwd is op een verhoogd chassis zijn er heel wat kastjes, waardoor deze camper VAN een echte king genoemd mag worden als het gaat om laadruimte.

Achteraan is de VAN dicht gemaakt met een laminaten achterwand. Een betere isolatie en een optimale privacy wordt hierdoor gegarandeerd.

Ook in de Explorer serie kunnen we spreken van top geïsoleerde camper VAN’s. Dit omwille van de dubbele bodem waar de afvalwatertank en de waterleidingen zijn ingebouwd, de laminaten achterwand en de dubbel beglaasde Seitz ramen die mooi zijn ingewerkt in de carrosserie. Bovendien is de afvalwatertank verwarmd en geïsoleerd.

Globe-Traveller Explorer X interieur

Globe-Traveller series

Dubbele bodem

winter

Net zoals in de Pathfinder en Voyager serie, vinden we bij de Explorers ook een dubbele bodem terug. Dit zorgt voor een luchtlaag als super isolatie. Bovendien worden de afvalwatertank en de leidingen hierin gebouwd waardoor extra isolatie wordt verkregen. Dit merk je in de winter, maar evengoed in de hete zomermaanden.

Menu