Globe-traveller Explorer 2XS

Globe-Traveller Explorer 2XS

Deze Globe-Traveller Explorer 2XS is speciaal gebouwd om met 2 te genieten in een zeer van ruimte. De achterste zitbank werd eruit gelaten. Een klein zitje is in de plaats gekomen, waardoor je nog steeds kan genieten van een diner tête à tête. Zijn lengte van 6.0m laat je toe om comfortabel te rijden in kleine straatjes of nauwe bochten.

2.85m hoog100%
100%
Frans bed100%
100%
2 personen100%
100%
6.0m100%
100%

Grondplannen

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,0m
  • Hoogte: 2,85m
  • Stahoogte: 1.95m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 3030 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Frans bed

Beschrijving Globe-Traveller Explorer 2XS

Globe-Traveller Explorer 2XS is een vernieuwde versie met alle luxe die we tot op heden gewoon zijn. Voor mensen die met 2 op reis gaan is een 2e zitbank vaak niet nodig. Is deze nieuwe versie werd deze weggelaten en vervangen door een klein zitbankje. Hierdoor krijg je heel wat meer binnenruimte, maar je verliest niet de mogelijkheid om met 2 te genieten van een heerlijk diner tête à tête.

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4 Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt! Als het op isolatie aankomt, dan is Globe-Traveller de absolute kampioen. Met zijn dubbele bodem, 20 mm dikke wand – en dakisolatie en verwarmde en geïsoleerde afvalwatertank biedt ook deze Globe-Traveller Explorer Z u alle mogelijkheid om zonder zorgen op wintervakantie te gaan. Ook de hitte van de warme zomermaanden wordt netjes tegen gehouden.

Achteraan vind je een Frans bed. Dit bed heeft de afmeting van 200x123cm. Ook bedoelt voor grote mensen dus! De wanden achter het bed zijn dcht gebouwd. Niet alleen lekker gezellig, maar ook nog eens optimaal voor de isolatie. Aan de bestuurderskant heb je een raam zitten.

Naast het Frans bed is de badkamer geplaatst. Omdat deze hier staat en niet in het midden van de camper maak je heel wat open ruimte. De badkamer Heeft een opklapbare lavabo. Hierdoor krijg je een grote doucheruimte.

De keuken is geplaatst voor de schuifdeur. Een aparte lavabo en 2 kookbekkens kan je hier vinden. Aan de overkant van het keukenblok is de ijskast aanwezig.  Een extra frigo om dranken koud te houden bevindt zich onder het bed.

Boven de zithoek zijn er 4 grote kasten. Daar kan je dus heel wat van je spullen kwijt.

Achteraan heb je een grote koffer. Daar krijg je gemakkelijk je tafel en stoelen in kwijt.

 

Menu