Kabe, topkwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Kabe 690 LB

Kabe is een echt luxepaardje! Gebouwd op een Mercedes Sprinter heeft hij een chassis en besturingssysteem die de moderne tijd ver voorbij is. Bovendien is het gebruikte materiaal van een ongeziene kwaliteit.

163pk, automaat, zijwindassistentie, active breakassist, spoorwegassistentie, stoelverwarming, … Dit zijn maar een beperkte opsomming van wat de Mercedes Sprinter allemaal te bieden heeft.

PRIJZEN VANAF:

109 890

 

Slim en doordacht met het oog op het zorgeloze leven. Optimaal en compact van formaat, zonder concessies op het gebied van de hoge KABE-standaard en de vele meerwaarden van Mercedes-Benz. Dit is Kabe!

Kabe highlights

Deze campervan ‘s hebben wel wat te bieden als het gaat om highlights.  Lees er hieronder meer over:

7 ton laadvermogen
Topkwaliteit
Ramen met slimme details
Stijlvol interieur
Made in Sweden
Maximaal slaapcomfort
Wintervast
Veiligheid
Automaat
Modern multimediasysteem
Section
7 ton laadvermogen

Nieuw  sinds 2022 is dat u uw Kabe VAN kan bestellen met dubbele wielen. Hierdoor verhoogt het laadvermogen met 850 kg, waardoor u een totaal toegestaan combinatiegewicht krijgt van 7 ton.

Topkwaliteit

Alle functies – zoals isolatie, ventilatie, verwarming en ramen – zijn van topkwaliteit. Geen compromissen. Het is een feit dat Kabe veel investeert in de voortdurende ontwikkeling van hun campers, in hun positie als marktleider en meer dan dat. Allemaal om u als KABE-bezitter het allerbeste te kunnen bieden – een camper die aan de hoogste eisen voldoet en een exclusieve uitstraling heeft, zowel binnen als buiten.

Ramen met slimme details

De uitwendig vlakke en getinte ruiten beschermen tegen warmtestraling van
buiten.

Stijlvol interieur

Nordic Oak is nu standaard voor alle inrichting in de Kabe modellen. Dit is een houtfolie in een warme, lichte, witgelasuurde tint met een moderne en tegelijkertijd klassieke uitstraling voor een blijvend stijlvol interieur. Kabe heeft de rest van het interieur aan de tint van Nordic Oak aangepast zodat het een fraaie eenheid vormt. De vloerbedekking en de wandbekleding hebben een matchende kleur, net als de bladen van tafel en werkblad.

Made in Sweden

Daarom heeft Kabe er alles – en nog wat extra – aan gedaan om hun campers te voorzien van zo veel mogelijk slimme oplossingen, functies en gemakken als fysiek mogelijk is. Kabe heeft hun  campers zo gecreëerd als zouden ze er zelf in wonen en leven. Opdat u verzekerd bent van het allerbeste.

Maximaal slaapcomfort

Spiraalmatrassen en dikke opdekmatrassen garanderen een goede nachtrust.

Wintervast

et Scandinavische klimaat stelt extreme eisen. Dat weet Kabe.  Het kan variëren van een warme droge zomer, een vochtige winderige herfst tot een koude winter met veel sneeuw. U kunt erop vertrouwen dat de Kabe campers zonder problemen zijn opgewassen tegen de bijbehorende weeromstandigheden, wind- en temperatuurwisselingen. De technische oplossingen van hun carrosserieën en hun unieke verwarmings- en ventilatieoplossing Smart Climate System maken van KABE tot een van de absoluut beste campers voor alle seizoenen die er te koop zijn.

Veiligheid

De KABE Van omvat onder andere het heavy-duty chassis, active break assist en attention assist. Het Mercedes comfortpakket omvat bovendien verkeersbordenassistent, adaptive high-beam assistant, elektrische parkeerrem en airconditioning in de cabine. Bovendien is er ook de active break assist, regensensor, grootlichtassistent, zijwindassistent (niet voor tandemas) en attention assist. . Actieve spoorassistent en verkeersbordenassistent voegen nog meer veiligheid toe.

Automaat

De 9G-tronic is een geheel nieuwe volledig geïntegreerde automatische versnellingsbak met 9 versnellingen. 9G-tronic is aangepast aan de specifieke eisen die een camper stelt wat betreft lager verbruik en minder uitstoot.

Modern multimediasysteem

Het MBUX-multimediasysteem met 10,25” (26 cm) aanraakscherm laat niets te wensen over op het gebied van infotainment, navigatie en communicatie in de auto. De bediening via het HR-aanraakscherm of de aanraakregelknoppen op het multifunctionele stuurwiel is bijzonder innovatief.
• Intelligente spraaksturing die al doende leert door middel van kunstmatige intelligentie.
• 3D-graphics.
• Dynamische routebepaling die u kan helpen om files te ontwijken en rijtijden te verkorten.
• De integratie van smartphones via Android Auto, Apple CarPlay of Mirrorlink en Bluetooth met handsfree-functie maakt het mogelijk om tijdens het rijden te telefoneren zonder te worden af geleid.
• Verkeersinformatie in real time

KABE SMART D – WINNAAR  VAN DE EUROPEAN INNOVATION AWARD

Het bedieningspaneel KABE SMART D bewaakt uw camper. Hiervandaan kunt u ook veel functies besturen. Het paneel is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en heeft een overzichtelijk scherm met touchscreen. Hier ziet u verswaterpeil, grijswaterpeil en accuspanning. U kunt de verlichting, de airconditioning, de verwarmingsketel, het bed met elektrisch verstelbaar hoofdeinde of de temperatuur instellen en tevens geselecteerde accessoires zoals elektrische vergrendeling van de keuken. Het systeem heeft verder meerdere alarmfuncties die u eraan herinneren als er onderhoud nodig is of als een zekering moet worden vervangen. Alles handig bij elkaar op hetzelfde scherm. Standaard in de Kabe VAN.

Kabe Van, een wagen met een grote uitrusting

 • Een echte premium-Van, gebouwd in Zweden
 • Gebouwd op de Mercedes-Benz Sprinter 
 • Actieve veiligheidssystemen
 • 6,90 meter lang met verhoogd dak: de stahoogte  in het woongedeelte is niet minder dan 196 cm
 • Mercedes 4-cilinder dieselmotor van 163 pk, milieuklasse Euro-6.
 • Achterwielaandrijving, als optie is ook vierwielaandrijving leverbaar
 • Communicatie met digitale diensten
 • 4 zitplaatsen met veiligheidsgordel + 4 slaapplaatsen
 • De ingebouwde waarden, comfort en gemakken van een KABE
 • Unieke isolatiemethode!
 • Voor gebruik in alle seizoenen – even goed in de zomer als in de winter
 • Vloerverwarming met watercircuit, dubbele vloer  en extra veel convectors
 • Thermisch gordijn bij schuifdeur en achterdeur
 • Geïsoleerde tanks
 • Het bekroonde elektrische systeem Smart D
 • Compressorkoelkast
 • Crashzeker frame voor werkblad en koelkast
 • Verkeersbordenassistent
 • Panoramaraam Buitenlamp boven de schuifdeur

Deze campervan wordt gebouwd op het gerenommeerde automerk Mercedes.x

Kabe Van: vloerplannen

Dag

Ik zou graag meer willen weten…

Wil je meer weten, wil je een offerte of wil je een afspraak. Vul dan gerust dit formulier in en wij nemen contact met jou op!

Menu