5 gulden regels camper verhuur

All inclusive

ALL-INCLUSIVE

Een camper verhuur met alles erop en eraan? Dat kan bij The VAN Company! Omdat reizen genieten hoort te zijn, zorgt The VAN Company ervoor dat u alles mee hebt om zorgeloos te kunnen reizen. U kan meteen vertrekken zonder tijd te verliezen. Want….wij laden uw camper VAN voor u. Dat gaat van stoelen en tafel, potten en pannen, elektriciteitskabel en WC vloeistof tot zelfs peper en zout. Alles zit er in. Iets vergeten hoort er niet meer bij. Bovendien….door onze all-inclusive formule bespaart u ook heel wat centen en tijd. Geen gedoe meer met spullen bijeen verzamelen en kopen. Bij The VAN Company heb je alles meteen bij de hand. Lekker meegenomen toch?!

cleaning service

CLEANING SERVICE

Een camper verhuur die tip top in orde is en waaraan u achteraf geen uren kuis hebt? Dat kan bij The VAN Company.Ja hoor, wij poetsen de camper VAN voor u! Van binnen en van buiten! Zo respecteren wij uw kostbare uren vakantie en besparen we u een minder aangenaam einde van uw reis. Bovendien bent u hierdoor verzekerd van een camper VAN die tot in de puntjes proper is. Geen kruimels meer in de kasten of een WC die nog vuil is. Wij staan at your service!

knop fair pricing

FAIR PRICING

Een camper VAN huren moet in alle eerlijkheid en vertrouwen kunnen gebeuren. Daarom dat we een punt gemaakt hebben van fair pricing. Bij ons zal u geen kleine lettertjes tegenkomen, of uit de lucht vallen van de uiteindelijke factuur die u moet betalen. Geen kuis meer die u moet bijbetalen, of materiaal dat u er nog moet bijkopen zoals WC product. Eerlijkheid, openheid en vertrouwen! Daar staan we voor. Ook als het om uw geld gaat.

knop website flexibel

FLEXIBILITY

Een campervan huren hoeft niet moeilijk te zijn. Daarom dat we steeds flexibel zijn! Wij gaan ervan uit dat wat u wilt niet altijd datgene is dat een ander wilt. We luisteren naar uw wensen. Wij passen de verhuur aan waar nodig en mogelijk. Zo hebben we geen vast gepinde vertrekdag. U vertrekt wanneer u wilt. Met uitzondering van onze sluitingsdag op zondag. Bovendien hebben we allerlei extra materiaal liggen dat we kunnen meegeven indien dit uw reis kan optimaliseren (bv GPS). U vraagt gerust naar wat u nodig hebt. Samen gaan we voor het beste!

knop website xp 2

EXPERIENCE

Een camper VAN huren hoeft geen droge materie te zijn! In alles wat wij doen willen we onze passie en ervaring laten spreken, zodat u een vakantie mag beleven die onvergetelijk wordt. U kan steeds bij ons terecht voor tips en ondersteuning. U bent meer dan een klant voor ons. U bent een mens die het verdient de beste vakantie te beleven en de beste service om die vergeetloze vakantie waar te kunnen maken. Wij staan steeds ‘at your service’!

Goed verzekerd!

Er gebeuren zeer weinig ongelukken met onze campervan ‘s. Ze zijn immers compact en rijden als een wagen. Als het toch gebeurt dat u een ongeluk heeft, weet dan dat u bij ons goed verzekerd op reis gaat. Wij bieden een omnium verzekering aan. Dit wil zeggen dat u volledig gedekt bent voor alle schade boven het eigen risico.

Bovendien hebben wij de beste VAB polis die we kunnen hebben. Mocht het gebeuren dat u in panne valt, dan belt u ons en wij zetten VAB in gang. Indien nodig zijn er zaken als repatriëring, hotelkosten of huurwagenkosten die door VAB worden terug betaald. Hoewel het niet vaak gebeurt, bent u in goede handen mocht er toch een probleem zijn met uw campervan. Bovendien zijn wij steeds ‘at your service”!

Menu