Globe-traveller Explorer Z

Globe-Traveller Explorer Z

Globe-Traveller Explorer Z

Deze Globe-Traveller Pathfinder Z biedt ruime XXL slaapplaatsen. Achteraan vind je lengtebedden. Deze camper VAN is gebouwd op een hoger chassis. Hierdoor is een dubbele bodem mogelijk, waardoor de isolatie aanzienlijk stijgt. De stahoogte is ook vergroot (1,95m). Niet alleen handig voor grote mensen, maar aangenaam voor al diegene die houden van een groter ruimtegevoel.

2,85m hoog100%
100%
Lengtebedden100%
100%
Wintervast100%
100%
Dubbele bodem100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Explorer Z grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,80m
  • Stahoogte: 1.95m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 3030 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

De Globe-Traveller Explorer Z heeft achteraan lengtebedden om in alle comfort te kunnen slapen. Ook zijn grote stahoogte zal voor veel mensen een verademing zijn. Eindelijk hoef je niet meer gebukt te staan in een VAN. Bovendien vinden we ook in deze Explorer de dubbele bodem terug.

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4 Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt! Als het op isolatie aankomt, dan is Globe-Traveller de absolute kampioen. Met zijn dubbele bodem, 20 mm dikke wand – en dakisolatie en verwarmde en geïsoleerde afvalwatertank biedt ook deze Globe-Traveller Explorer Z u alle mogelijkheid om zonder zorgen op wintervakantie te gaan. Ook de hitte van de warme zomermaanden wordt netjes tegen gehouden.

Achteraan deze mobilhome Globe-Traveller Explorer Z bevindt zich het vaste bed. Dit bed is in de lengte gebouwd en bestaat oorspronkelijk uit 2 aparte lengtebedden met volgende afmetingen: 196cmX75cm en 183cmx75cm. Men kan ook aan de hand van een uitschuifbare plank een zéér groot dubbel bed maken van deze twee eenpersoonsbedden.

In het midden van de Globe-Traveller Explorer Z vind je een ruime badkamer terug. Hierin vind je een vaste wc en lavabo. Tijdens het douche kan men plastieken panelen gebruiken waardoor de rest van de badkamer tegen het nat worden wordt beschermd.

De keuken in deze Globe-Traveller Explorer Z vind je terug tegenover de badkamer. Ook hier weer worden functionaliteit en design gecombineerd tot een mooie en makkelijk te gebruiken keuken. De ijskast is gebouwd in de keukenblok. Het is een compressorijskast met een inhoud van 80l, met een grote diepvries van 7l.

Net zoals bij alle andere Globe-traveller modellen is ook hier de achterkant volledig toe gebouwd aan de hand van een houten wand. Dit verhoogt de privacy en de isolatie. Bovendien is er hierdoor ook een mogelijkheid om heel wat meer kasten in te bouwen waardoor de laadruimte verhoogt.

Een fietsenrek, een zonnepaneel, een satellietschotel, een luifel. Alles is mogelijk bij de Globe-Traveller. Kom gerust eens langs voor meer uitleg!

Menu