Tweedehands campervan kopen

Wilt u graag een tweedehands campervan kopen? Dan vindt u bij The Van Company zeker wat u zoekt. Onze zaak uit Sint-Niklaas biedt een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands campervans te koop aan. Ontdek hier alles over ons gevarieerde assortiment en onze uitgebreide service.

Een tweedehands campervan kopen voor een voordelige prijs

Campervans zijn ideaal wanneer u graag met de wagen rondtrekt op reis en u niet aan vaste stops gebonden wilt zijn. Dankzij een campervan heeft u alle vrijheid om te gaan waarheen u wilt, zonder u aan een vooraf uitgestippeld plan te moeten houden. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een camper te huren voor uw vakantie, maar als u van plan bent om meerdere reizen met een camper te maken, is het misschien slimmer om er een aan te kopen. Uiteraard is dit geen goedkope investering. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid aan om een tweedehands campervan te kopen. Zo vindt u ongetwijfeld een campervan die binnen uw budget past, of u nu een 2-persoons of een4-persoons campervan zoekt. U vindt ons huidige aanbod hieronder.

Contacteer ons om een bod te plaatsen

Heeft u in ons aanbod een tweedehands camperhand gevonden die u aan wilt kopen? Neem dan snel contact met ons op om de verkoop rond te maken. U kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@thevancompany.be. Wilt u liever een nieuwe camper kopen? Bekijk dan zeker ook ons aanbod hiervan.

51999€

Verlaagde prijs

KARMANN DAVIS 620 TRENDSTYLE

61900€

Verlaagde prijs

KARMANN DEXTER 570 4×4

85.600€

Verlaagde prijs

GLOBE-TRAVELLER VOYAGER Z

47.500€

Verlaagde prijs

PÖSSL 2WIN ZWART

84.700€

Verlaagde prijs

AFFINITY ONE

Menu