Globe-traveller Explorer 2X

Globe-Traveller Explorer 2X

Deze Globe-Traveller Explorer 2X is de grote broer van de Explorer 2XS. De wagen is 36cm groter en dat vertaald zich in een extra kast naast de ijskast en een groter werkvlak in de keuken. Nog meer ruimte. De wagen is bedoelt voor 2 personen omdat de zitbank achteraan is weggelaten. Een bankje is in de plaats gekomen waardoor de binnenruimte aanzienlijk vergroot. Extra genieten dus!

2.85m hoog100%
100%
2 personen100%
100%
Frans bed100%
100%
6.36m lang100%
100%

Grondplan

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,85m
  • Stahoogte: 1.95m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 3050 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Frans bed

Beschrijving Globe-Traveller Explorer 2X

Een campervan voor 2 met meer ruimte dan ooit! Dat is de Globe-Traveller Explorer 2X. De zitbank achteraan werd weggenomen en er werd een elegante zitplaats voor 1 persoon in de plaats gezet. Zo win je ruimte en kan je nog steeds een romantisch dinner tête à tête beleven.

Achteraan vind je het Frans bed. Het is een lang bed van 2.0mx1.23m. Ook grote mensen kunnen dus heerlijk slapen in deze Explorer 2X.

Naast het bed heb je badkamer. Deze heeft een mooie WC afgewerkt met hout. Design laat zich horen hier. De lavabo is opklapbaar en mooi in de wand in te klappen. Hierdoor vergroot je de doucheruimte.

De keukenblok vind je terug aan de schuifdeur. Er is een lavabo voorzien met een 2 pits kookfornuis. Door de 36 cm langere wagen heb je een ruim werkblad. Aan de overkant van de keuken vind je de ijskast terug. Dit is een compressor ijskast. Naast de ijskast vind je nog een extra kast. Voldoende ruimte dus om al je spullen in kwijt te geraken.

Boven de zithoek en de cabine zijn er 4 grote kasten geplaatst. Aan kastruimte meer dan genoeg.

Zoals alle Globe-Travellers is ook deze Explorer 2X wintervast. De dubbele bodem speelt hierin een belangrijke rol. Ook de isolatie van 20mm maakt deze van klaar voor de winter.

 

 

 

 

Menu