5 gulden regels camper verkoop

Try,love then buy

TRY, LOVE THEN BUY*

Een camper VAN blind kopen is niet altijd evident. Soms is het interessant om eerst te testen vooraleer de grote aankoop te doen. Dit begrijpen wij, en daarvoor hebben we onze ‘Try, love then buy’-fomule in het leven geroepen. Dit betekent dat je een campervan kan huren om een testreis te doen. Wij betalen tot een maximum 595€ van je huurprijs terug indien je later een camper bij The VAN Company koopt. Zo weten wij en jij zeker dat je de juiste keuze maakt.

* niet cumuleerbaar met promoties

MATERIAL INCLUDED

Een camper kopen, betekent ook vaak heel wat materiaal moeten kopen. Om jullie hierbij te helpen, hebben we onze ‘The VAN Company-packs’ ter beschikking. We bieden verschillende pakketten aan, maar dan aan een zeer scherpe prijs.

  • pack 1:  wettelijke kit, Gasvulling 10kg, Thetford WC vloeistof, oprijblokken Thule, water jerrycan, elektrische kabel, adaptor (prijs: 230€)
  • pack 2: pack 1 + 2 kampeerstoelen Travellife, tafel Aircolite (100*68cm) (prijs: 580€)
  • pack 3: pack 1 en 2 +keukenset: 4 drinkbekers, 4 borden groot en klein, 4 kommen, 4 tassen, 2 wijnglazen, bestek (prijs: 705€)
Total COntrol

TOTAL CONTROL

Zowel voor, tijdens als na de verkoop van je campervan, mag je er zeker van zijn dat wij ervoor zorgen dat je alles onder controle hebt. Wij nemen de tijd om jou te adviseren en te luisteren naar wat jij wilt. Eens de camper geleverd wordt, geven wij de camper een uitgebreide controle. Ook na de verkoop kan je met je vragen of wensen bij ons terecht!

At your service

AT YOUR SERVICE

Zoals vroeger! Toen je als klant nog veel aandacht kreeg en gewaardeerd werd. Toen er geen vraag teveel was. Toen er nog tijd genomen werd om te luisteren. Toen er oprecht en eerlijk geadviseerd werd. Toen er echt contact werd gemaakt. Zo willen wij het doen! Concreet betekent dit dat wij tot uw dienst zijn. Jij bent voor ons belangrijk!

Customization

CUSTOMIZATION

Verwacht bij ons geen geduw en getrek om jou een stockmodel te verkopen dat niet volledig bij jou past. Verwacht bij ons kennis, advies, vertrouwen, eerlijkheid en openheid. Hierdoor kan jij de campervan vinden die perfect bij jou past! Daar gaan we 100% voor.

Menu