Campers te huur: de modellen

Onze campers te huur:

Wij hebben heel wat verschillende campers te huur. Allemaal zijn het campervan ‘s. Ze zijn compact en geven je daardoor een ongelooflijke vrijheid om te reizen.

Omdat we zo veel verschillende campers te huur hebben, kan je gemakkelijk het model eruit kiezen dat voor jou het beste is. We hebben campervan ‘s met lengtebedden, grote en kleine, voor 2 personen of voor 4. Met een grote of handige douche, maar ook met meer leefruimte of een extra hefdak om extra 2 personen te laten slapen. We hebben campervan ‘s met een trekhaak om elektrische fietsen te kunnen meenemen op het geschikte fietsenrek. Je ziet het! Keuze aan campervan ‘s genoeg!

Bovendien hebben we een uitgebreide service in onze camper verhuur. Dit omdat we jullie extra willen verwennen. Zo laden we de campervan helemaal vol zodat je al het materiaal mee hebt dat je nodig hebt. Dat gaat van een tafel en stoelen, wc-vloeistof en elektrische kabel, borden en tassen tot zelfs peper en zout. Zo heb je geen extra kosten en kan je gewoon je camper VAN instappen en wegwezen. Geen extra kosten en niets vergeten!

Als klap op de vuurpijl zorgen wij voor de binnen-en buitenpoets. Zo garanderen wij een propere campervan bij vertrek en kunnen jullie de vakantie zorgeloos afsluiten. Dit scheelt zeker een paar uur waarmee je je vakantie kan verlengen.

ALL INCLUSIVE

Omdat zorgeloos genieten zo belangrijk is, laden we de wagen met alle materiaal dat je nodig hebt. Stoelen, tafels, gidsen, borden, potten en pannen, elektrisch kabel, en nog zoveel meer. Je kan het zo zot niet bedenken of het zit erin. Gewoon instappen en genieten maar is de boodschap.

CLEANING SERVICE

Niets zo vervelend om je vakantie af te sluiten door de camper nog te moeten wassen. Daarvoor hebben wij de cleaning service uitgevonden. Wij poetsen van binnen en van buiten. Daardoor is je vakantie tot het einde zorgeloos en ben je zeker dat je in een propere camper vertrekt.

Menu