Globe-traveller Explorer X

Globe-Traveller Explorer X

Globe-Traveller Explorer X

Deze Globe-Traveller Explorer X werd heeft in het midden een open ruimte, vergelijkbaar met de grote klassieke motorhomes. Bovendien is deze camper VAN gebouwd op een hoger chassis. Hierdoor is een dubbele bodem mogelijk, waardoor de isolatie aanzienlijk stijgt. En is de stahoogte vergroot (1,95m). Niet alleen handig voor grote mensen, maar aangenaam voor al diegene die houden van een groter ruimtegevoel.

2,85m hoog100%
100%
extra vrije ruimte100%
100%
Wintervast100%
100%
Bad-en bedgedeelte afsluitbaar100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Explorer XS grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,85m
  • Stahoogte: 1.95m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 3030 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Frans bed

Beschrijving camper VAN

Deze 6.36m lange Globe-Traveller is speciaal ontworpen om te kunnen voldoen aan de noden van privacy en bewegingsvrijheid. Een grote open ruimte in het midden, veel bagageruimte, grote ijskast, en een afsluitbaar achterste gedeelte. Allemaal eigenschappen die ervoor zorgen dat u zich comfortabel en vrij kan voelen in deze camper VAN.

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4 Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt! Als het op isolatie aankomt, dan is Globe-Traveller de absolute kampioen. Met zijn dubbele bodem, 20 mm dikke wand – en dakisolatie en verwarmde en geïsoleerde afvalwatertank biedt ook deze Globe-Traveller Explorer X u alle mogelijkheid om zonder zorgen op wintervakantie te gaan. Ook de hitte bij warm zomerweer wordt optimaal buiten gehouden.

Achteraan deze mobilhome Globe-Traveller Explorer X bevindt zich het vaste bed. Dit bed is in de lengte gebouwd en heeft volgende afmetingen: 205cmx123cm.  Het slaapgedeelte en de badkamer achteraan kunnen door middel van een schuifdeur volledig worden afgesloten van het voorste stuk. Zo is er optimale privacy mogelijk!

De badkamer in deze Globe-Traveller Explorer X is geplaatst naast het bed en bevat een wc en douche. Een aparte lavabo is voorzien buiten de badkamer in het slaapgedeelte. Voor diegene die wensen, kan de lavabo weg gelaten worden (je kan dan de wasbak van de keuken gebruiken) of optioneel kan er een opklapbare lavabo in de badkamer worden geplaatst.

Deze Globe-Traveller Explorer X is zodanig gebouwd om een optimale vrije ruimte in het midden te krijgen. Dit vergemakkelijkt communicatie en het gezellig samen zijn in de camper VAN.

De keuken in deze Globe-Traveller Explorer X is mooi en functioneel. Aangezien hier de ijskast niet in de keukenblok gebouwd is, maar handig geplaatst is aan de overkant van de keukenblok, biedt deze keuken extra veel laadruimte. De ijskast is een compressorijskast met een inhoud van 110l, met een grote diepvries van 10l. Ruim voldoende dus om de vrijheid van reizen te kunnen garanderen.

Net zoals bij alle andere Globe-traveller modellen is ook hier de achterkant volledig toe gebouwd aan de hand van een houten wand. Dit verhoogt de privacy en de isolatie. Bovendien is er hierdoor ook een mogelijkheid om heel wat meer kasten in te bouwen waardoor de laadruimte verhoogt.

Een fietsenrek, een zonnepaneel, een satellietschotel, een luifel. Alles is mogelijk bij de Globe-Traveller. Kom gerust eens langs voor meer uitleg!

Menu