Globe-traveller, dé echte gezinswagen. The VAN Company enige dealer in België

Globe-Traveller series

Er zijn 3 verschillende series met elk hun eigen filosofie. Bovenop deze 3 series werken ze met 3 verschillende grondplannen. XS, X, en Z. In totaal vind je 9 verschillende modellen!

Voyager serie

Globe-Traveller Voyager Z

Pathfinder serie

Globe-Traveller Pathfinder X

Explorer serie

Globe-Traveller Explorer X

Globe-Traveller is anders dan de andere camper VANS. Als pionier zetten ze een aantal oplossingen op de markt die door andere merken niet geëvenaard worden. Een dubbele geïsoleerde bodem (behalve bij de Active en Challenge serie), een alkoof-achtige constructie zonder verlies aan elegantie, en een achterwand gemaakt uit laminaat in plaats van de traditionele achterdeuren zorgen ervoor dat we met een echte topspeler te maken hebben. Naast innovatie zetten ze zich als innoverend merk in de markt door zijn uitzonderlijk design. Luxueus, elegant en opnieuw ongezien in andere Camper Van merken. Bovendien bieden ze een oplossing om te kunnen reizen met 4 personen zonder te moeten inboeten aan leefruimte. Di is dus echt iets anders dan wat we reeds kennen en gewoon zijn!

Bestel Globe-Traveller voor 1 juli en profiteer nog van de oude prijzen.

Explorer 2XS en 2X

Deze Globe-Traveller Explorer 2XS is een campervan speciaal ontwikkeld voor mensen die met 2 willen reizen én veel ruimte in hun campervan willen hebben. Het is een 6.0m campervan met een Frans bed en 3 zitplaatsen waarvan 2 gehomologeerd.

Een ruime slaapplaats voor 4 personen, een echte opbergruimte voor fietsen, een dubbele bodem voor een echte winterisolatie, een achterwand uit laminaat om de interne ruimte te vergroten en een design zoals men enkel terugvindt in een luxe yacht. Ontdek deze camper VAN’s snel!

Falcon 2XS

Deze Globe-Traveller Explorer Falcon 2XS is een 6.0m campervan gebouwd op een Volkswagen Crafter. Het is een campervan gebouwd voor 2. Er zijn 2 zitplaatsen voor tijdens het rijden en sofabed voor dire achteraan. Op deze plaats kun je gezellig zitten en in  no time bouw je deze om in een bed. De Volkswagen Crafter is een hogere VAN en biedt dus veel ruimtegevoel. Het is evident dat ook deze wagen winterhard is, net zoals alle campervan’s van Globe-Traveller.

Falcon 2Z

Deze Globe-Traveller Explorer Falcon 2Z is een 6.36m campervan gebouwd op een Volkswagen Crafter. Het is een campervan gebouwd voor 2. Er zijn 2 zitplaatsen voor tijdens het rijden. Hierdoor creëer je extra ruimte en is er plaats genoeg voor een groot bed achteraan. De doucheruimte is zeer ruim. Bovendien is er plaats achteraan om je fietsen binnen in de campervan mee te nemen.

Globe-Traveller highlights

Deze campervans hebben heel wat te bieden als het gaat om highlights. Van unieke oplossingen tot gedetailleerd design. Ze zorgen ervoor dat reizen met een camper VAN een echt plezier wordt. Wij zetten alvast op een rij wat deze camper VANS zo uniek maken:

Alkoof bed
Perfecte isolatie
verhoogde stahoogte
Standaard winterpakket
Echte fietsengarage
Luxueus design
XXL leefruimte
Alkoof bed

Een extra bed om comfortabel met 4 te kunnen slapen. Dit alkoofachtig bed is uniek. Het bestaat uit een kast dat je naar beneden kan halen, waarna je het volledige bed kan uitschuiven. Hierbij tover je een extra bed, maar behoud je de zithoek. Alle leefruimte blijft dus behouden, ook al slapen de kinderen al! (Dit bed kan ook vervangen worden door kasten)

Perfecte isolatie

Achteraan worden de campervans dicht gebouwd. Dit heeft uiteraard het voordeel van meer privacy, maar nog belangrijker is de extra isolatie die je hierdoor krijgt. Bovendien hebben de verhoogde modellen een dubbele bodem, waarin de afvalwatertank en de waterleidingen zijn gebouwd. Super geïsoleerd dus, zowel voor de hete zomers als de koude winters.

verhoogde stahoogte

De camper VAN’s in zowel de Pathfinder, de Explorer als de Voyager reeks worden verhoogd. Hierdoor verhoogt ook de stahoogte. Deze varieert van 1,95m tot wel 2,10m. Dit geeft een enorm ruimtegevoel en is natuurlijk handig voor al diegene die groter zijn.

Standaard winterpakket

Standaard wordt de afvalwatertank geïsoleerd en verwarmd. Bij vele anderen is dit een optie en moet je bijbetalen. Niet bij Globe-Traveller. Zij zorgen winter en zomer voor jou!

Echte fietsengarage

De Pathfinder Z versie laat toe een échte fietsengarage te laten bouwen. Dit doen ze door het bed hoger te bouwen, waardoor er in de garage voldoende plaats vrij komt om 2 fietsen mee te nemen.

Luxueus design

Er is duidelijk oog voor design en luxe. Al het materiaal en de stof die ze gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het interieur is echt luxueus en van echt design. Overtuig jezelf en kom een keer kijken!

XXL leefruimte

Extra leefruimte in de Voyager serie! De achterdeuren werden weggehaald en vervangen door een nieuwe achterwand. Hierdoor winnen ze 12 cm aan leefruimte binnenin. Een aparte douchecel in de Voyager Z is hiervan oa het gevolg. Geniaal!

Globe-Traveller ergoline

Globe-Traveller heeft in zijn gamma ook het ergodesign. Dit is een mooi design met houten en grijze afwerking.

BCCMA

Op Mobicar 2018 werd de Voyager Z genomineerd voor Motorhome van het jaar 2018 en daar zijn we trots op. Globe-traveller is dan ook een belangrijke speler in de markt van de camper VAN’s. Klik op de foto en bekijk hier alvast de  Voyager Z

Globe-Traveller heeft met zijn ergo-line een prijs te pakken in de designwereld. Gefeliciteerd Globe-Traveller!

Globe-Traveller een comfortabele 4 persoons camper VAN

Camper VANS met slaapplaats voor 4 personen bestaan reeds. Maar…wat nog niet bestond was een camper VAN met een tweede dubbel bed dat het alkoof bed van een traditionele camper evenaart. Als pionier, hebben ze wel die stap genomen met zijn modellen Pathfinder en Voyager. Een elegant opgehoogd dak maakt plaats voor een ingenieus opklapbaar alkoof bedsysteem. Eindelijk kan men nu met 4 comfortabel in een camper VAN slapen. Bovendien kan de zithoek blijvend gebruikt worden, ook wanneer het bed is uitgeklapt.

Globe-Traveller Voyager Z
Globe-Traveller 2e bed
Globe-Traveller bed boven
logo fiat peugeot

Er is de mogelijkheid te kiezen tussen een FIAT of een PEUGEOT al naargelang de eigen smaak en goesting. The VAN Company zorgt ervoor dat u bij elke chassiskeuze verwend wordt door een aantal pakketten die we voordelig aanbieden. Vraag er gerust naar!

Globe-Traveller: de standaarduitrusting

Deze campervans worden gebouwd om op elk moment de wijde wereld mee te willen intrekken. Deze VANS zijn dan ook standaard zeer goed uitgerust en bieden u hét beste winterpakket aan.

 • 3.5 T Chassis
 • Keuken met Spoelbak en 2-pits  kooktoestel
 • Matras en lattenbodem op vast bed
 • Compressorijskast 80L of 110L,
 • Dakkoepels met vliegenraam en verduistering
 • LED verlichting
 • Dubbele bodem (Pathfinder/Voyager/Explorer)
 • Keuze vloer en meubels (interieur)
 • Luxeus design
 • Slaapplaats met alkoof systeem (Pathfinder/Voyager)
 • Top isolatie
 • Elektrische ramen
 • Vliegenraam zijdeur
 • In hoogte verstelbare en draaibare zetels
 • ABS
 • Geïsoleerde en verwarmbare watertanken
 • Bedieningspaneel
 • Elektrisch in- en uitschuifbaar opstapje
 • Comfortabele zetelbekleding

Ik zou graag meer willen weten…

Wil je meer weten, wil je een offerte of wil je een afspraak. Vul dan gerust dit formulier in en wij nemen contact met jou op!

Menu