CAMPERVAN kopen

Onze top campervan merken

GLOBE-TRAVELLR

Uw gezins campervan

AFFINITY

Héél veel ruimte

Bekijk hier onze direct leverbare stockmodellen.

KARMANN

Duitse prijs kwaliteit

KABE

Dé luxe campervan

Waarom een campervan kopen bij uw campervan specialist in België?

Wilt u een compacte campervan kopen? Kom dan zeker eens langs bij The VAN Company uit Sint-Niklaas. The VAN Company is namelijk uw specialist in campervans met een groot aanbod te koop. Wij zijn enig en uniek met onze totaalpakketten. In onze showroom in regio Antwerpen, in het noorden van België, bent u steeds van harte welkom om een camper te kopen. Daarbij bieden wij u onze kennis en specialismes aan, zodat u goed geadviseerd een campervan kunt kopen. U staat vanaf de eerste kennismaking centraal bij ons! Verwacht geen onpersoonlijke verkoper. Van The VAN Company mag u advies, service, betrokkenheid en aandacht verwachten bij het kopen van uw camper van.

Wij hebben daarom onze 5 gulden regels in het leven geroepen. Deze staan voor onze unieke aanpak en zorgen ervoor dat de service hoog is als u bij ons uw camper van koopt.

Try, love and buy

Try and buy

Wij betalen tot een maximum van 595€ van je huurprijs terug indien je later een campervan bij The VAN Company koopt! Zo weten jij en wij zeker dat je de juiste keuze maakt!

customization

knop costumizing

Verwacht bij ons advies, kennis, vertrouwen, eerlijkheid en openheid zodat u dé camper van kan vinden die echt bij U past.

MEER WETEN OVER ONZE 5 GULDEN REGELS?

Klik dan gerust verder

Kom langs in onze showroom en ontdek alle campervans die te koop zijn

Een campervan kopen doet u niet zomaar. Er komt heel wat bij kijken en er zijn heel wat vragen waar u graag een eerlijk en open antwoord op wilt. Dat hebben we goed begrepen. Daarom kunt u altijd bij ons terecht: vanaf de wens om een camper te kopen tot eindeloos ver na de aankoop. We bieden een zeer ruim aanbod aan campervans te koop aan, zodat er voor iedereen een geschikte optie is. Hierbij heeft u de keuze uit nieuwe en tweedehands campervans. Ook als u graag een duurzame of goedkopere camper van wilt kopen, vindt u bij ons dus wat u zoekt. Wanneer u ervoor kiest om bij ons een camper te kopen, krijgt u er ook een professionele en uitgebreide service bij, zoals advies op maat. Wij weten immers goed waarop u moet letten bij het kopen van een kampeerwagen en wat de valkuilen zijn. Kortom, bij ons kunt u vrij en zorgeloos uw compacte campervan kopen om er achteraf ten volle van te kunnen genieten! Ook om een camper te huren bent u bij ons op de juiste plaats.

We bieden enkel campervans van echte topmerken te koop aan. Elk merk van camper hebben we getest in onze huurvloot, alvorens onze klanten de mogelijkheid te bieden om deze te kopen. We kunnen dus van elk merk van een campervan zeggen dat ze de tand des tijds hebben doorstaan en de moeite waard zijn om te kopen. Het aanbod aan campervans dat bij ons te koop is, is erg divers. Er is dus keuze te over. Kom zeker eens langs om kennis te maken met ons assortiment en uw campervan te kopen. Als u met vragen zit over onze campervans, dan kunt u ons ook altijd bereiken via het e-mailadres info@thevancompany.be of via het contactformulier.

NIEUW

Ontdek onze direct leverbare stockmodellen

TWEEDEHANDS

Ontdek onze tweedehands stockmodellen

Uw compacte camper van kopen aan zeer scherpe prijzen!

best deal

Een camper VAN kopen bij The VAN Company betekent dat we u op allerlei verschillende manieren willen verwennen.  U voldoende promoties geven op producten waar we in geloven, behoort ook bij die verschillende manieren. Volg dus zeker onze promoties op de voet!

Sommige promoties zijn blijvend zoals het The VAN Company pack of onze constante korting op het concept pack bij karmann . Andere promoties zijn tijdelijk en vaak bijzonder interessant.

Zeker de moeite dus om onze promoties te volgen of een vrijblijvende offerte te vragen aan The VAN Company.

The VAN Company PACK

aanbieding

Een camper VAN kopen bij The VAN Company betekent dat we u op allerlei verschillende manieren willen verwennen.  U voldoende promoties geven op producten waar we in geloven, behoort ook bij die verschillende manieren. Volg dus zeker onze promoties op de voet!

Heel wat mensen die een campervan komen halen, hebben nog alles nodig om te kunnen vertrekken op reis. Essentiële zaken zoals een kabel, oprijblokken en wc-vloeistof. Maar soms ook stoelen een tafel of borden, kommen, tassen en bestek.

Omdat we jullie willen ondersteunen hierin, hebben we een aantal The VAN Company packs die je kan aanschaffen met serieuze korting. Hiermee helpen we jullie serieus onderweg!

>THE VAN COMPANY PACK 1 (280€):UW VOORDEELPRIJS=230€

wettelijke kit, gasvulling 10kg*, Thetford toilettevloeistof, oprijblokken Thule, water jerrycan, elektrische kabel (10, 20m), adapter

THE VAN COMPANY PACK 2 (580€): UW VOORDEELPRIJS=499€

wettelijke kit, gasvulling 10kg*, Thetford toilettevloeistof, oprijblokken Thule, water jerrycan, elektrische kabel (10, 20m), adapter

+ 2 kampeerstoelen Travellife, tafel Aircolite (100*68cm)

>THE VAN COMPANY PACK 1 (705€):UW VOORDEELPRIJS=599€

Volle dieseltank (90L), wettelijke kit, gasvulling 10kg*, Thetford toilettevloeistof, oprijblokken Thule, water jerrycan, elektrische kabel (10, 20m), adapter

+ 2 kampeerstoelen Travellife, tafel Aircolite (100*68cm)

+ keukenset: 4 drinkbekers, 4 borden groot, 4 borden klein, 4 kommen,  4 tassen, 2 wijnglazen, bestekset

Menu