Globe-traveller Explorer XS

Globe-Traveller Explorer XS

Globe-Traveller Explorer XS

Met zijn lengte van slechts 5,99cm biedt deze Globe-Traveller explorer XS reis – en slaapplaatsen aan voor 2 personen en dit allemaal in een comfortabele en luxueus ingerichte woonruimte. Bovendien is deze camper VAN gebouwd op een hoger chassis (2,80m) waardoor een dubbele bodem (en dus perfecte isolatie) en een verhoogde stahoogte tot de pluspunten behoren.

2,85m hoog100%
100%
extra vrije ruimte100%
100%
Wintervast100%
100%
Compact100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Explorer XS grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 2,80m
  • Stahoogte: 1.95m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 3000 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Frans bed

Beschrijving camper VAN

Met amper 6 m lang biedt de Globe-Traveller Explorer XS reis- en slaapplaatsen voor 2 personen en een comfortabele woonruimte. Door zijn compactheid is deze camper geschikt voor stedentrips of bijvoorbeeld reizen met de veerboot. De grote bagageruimte en grote ijskast van 90l en 7l diepvries laat u toe om lange reizen te maken. Uniek aan de XS serie van Globe-Traveller is de badkamer die achteraan de camper VAN wordt gebouwd. Hierdoor is het mogelijk een grotere leefruimte in het midden te bouwen.

In alle opzichten lijkt deze Explorer XS op een Pathfinder XS. Enkel het alkoofbed vooraan heeft plaats gemaakt voor extra kasten. De Globe-traveller Explorer XS is dan ook gemaakt voor 2. Hoewel de Explorer reeks niet zo hoog gebouwd is in vergelijking met de andere Globe-Traveller reeksen (Pathfinder en Voyager), is deze camper VAN gebouwd op een hoog chassis (2,8m). Hierdoor is het mogelijk de stahoogte te vergroten (1,95m) wat uiteraard het wooncomfort en de laadruimte ten goede komt.

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4 Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt! Als het op isolatie aankomt, dan is Globe-Traveller de absolute kampioen. Met zijn dubbele bodem, 20 mm dikke wand – en dakisolatie en een verwarmde en geïsoleerde afvalwatertank biedt ook deze Globe-Traveller Explorer XS u alle mogelijkheid om zonder zorgen op wintervakantie te gaan. Of om de grote warmte van de hittegolven buiten te houden.

Achteraan deze mobilhome Globe-Traveller Explorer XS bevindt zich het vaste bed. Dit bed is in de lengte gebouwd en heeft volgende afmetingen: 189cmx123cm.

De badkamer in deze Globe-Traveller Explorer XS is geplaatst naast het bed en bevat een wc en douche. Een aparte lavabo is voorzien buiten de badkamer in het slaapgedeelte. Voor diegene die dit willen kan deze lavabo weggelaten worden (je kan dan de wasbak van de keuken gebruiken) of optioneel als opklapbare lavabo in de badkamer geplaatst worden.

De keuken in deze Globe-Traveller Explorer XS is mooi en functioneel. Aangezien hier de ijskast niet in de keukenblok gebouwd is, maar handig geplaatst is aan de overkant van de keukenblok, biedt deze keuken extra veel laadruimte. De ijskast is een compressorijskast met een inhoud van 90l, met een grote diepvries van 7l. Ruim voldoende dus om de vrijheid van reizen te kunnen garanderen.

Net zoals bij alle andere Globe-Traveller modellen is ook hier de achterkant volledig toe gebouwd aan de hand van een houten wand. Hierdoor verhoogt de privacy en de isolatie. Bovendien is er hierdoor ook een mogelijkheid om heel wat meer kasten in te bouwen waardoor de laadruimte verhoogt.

Een fietsenrek, een zonnepaneel,een satellietschotel,een luifel. Alles is mogelijk bij de Globe-Traveller. Kom gerust eens langs voor meer uitleg!

Menu