Globe-traveller Pathfinder serie

3 verschillende modellen

Pathfinder XS

Globe-Traveller Pathfinder XS

4 slaapplaatsen, 6,00m én veel leefruimte!

Pathfinder X

Globe-Traveller Pathfinder X

4 slaapplaatsen, 6,36,m én heel wat bewegingsruimte!

Pathfinder Z

Globe-Traveller Pathfinder Z

4 slaapplaatsen, 6,36m én lengtebedden!

X, Z of S

Om jullie te helpen, leg ik hier kort uit waarvoor de Z,X of S voor staat in de namen van de Globe-Traveller modellen:

  • Z = lengtebedden
  • X = Frans bed
  • S = 5.99m camper VAN

4 slaapplaatsen, grote stahoogte, wintervast!

Voertuigen uit de Pathfinder-serie zijn uitgerust met een extra verhoging. Hierdoor komt er heel wat ruimte vrij, waardoor er vooraan een bed gebouwd wordt volgens een alkoof-systeem. Deze VAN kan daardoor in alle comfort 4 personen te slapen leggen. Bovendien kan de zithoek nog steeds gebruikt worden wanneer het bed vooraan uitgeklapt wordt. Voor koppels die geen extra bed nodig hebben, kan het bed gersut vervangen worden door extra kasten. Hierdoor heb je niet alleen een enorm ruimtegevoel, maar ook nog eens heel wat meer laadruimte.

Door zijn grotere hoogte (3.0m) verhoogt de stahoogte in de VAN ook enorm (1.95m/2.15m). Voor grote mensen belet de vaak te kleine stahoogte in andere modellen hun reisgenot. Met deze Globe-Traveller Pathfinder modellen kunnen ook zij in een VAN met alle gemak rechtstaan. Ook voor anderen geeft deze extra stahoogte het plezier van heel wat meer ruimtegevoel.

Doordat de Pathinfder camper VAN gebouwd is op een verhoogd chassis is er heel wat meer kastruimte waardoor deze camper VAN’s echte grootmeesters zijn als het gaat om laadruimte.

Achteraan is de VAN dicht gemaakt met een laminaten achterwand. Een optimale isolatie en privacy, ook bij het openen van de achterdeuren, zijn hierdoor gegarandeerd.

Qua isolatie kunnen we de Pathfinder camper VAN’s tot de top rekenen. Dit omwille van zijn dubbele bodem waar de afvalwatertank in werd verwerkt, de laminaten achterwand en de Seitz S4 ramen met dubbele beglazing.

In deze serie vind je ook de VAN met de echte fietsengarage. De Pathfinder Z bike versie. Het bed wordt hier hoger gebouwd waardoor een garage vrij komt die voldoende plaats herbergt om fietsen in mee te nemen. Handige rails worden in de laadruimte gemonteerd waardoor het een makkie wordt om de fietsen op te bergen.

Globe-Traveller series

Pathfinder Z bike versie

Globe-Traveller fietsgarage

Voor de fietsliefhebbers heeft Globe-Traveller dé ideale oplossing. De bike versie van de Pathfinder Z. Hier kan je je fietsen in de garage meenemen. Door een verhoogd bed en handige rails is een echte fietsengarage een feit. je fietsen hoeven niet meer achterop de camper VAN geplaatst te worden, maar kunnen veilig opgeborgen worden in de garage. Lekker veilig!

Menu