Globe-traveller Pathfinder X

Globe-Traveller Pathfinder X

Globe-Traveller Pathfinder X

Deze Globe-Traveller Pathfinder X is een camper VAN ontworpen voor diegene die van ruimte houdt. Speciaal voor deze Globe-Traveller Pathfinder X werd er in het midden een open ruimte gecreëerd, vergelijkbaar met de grote klassieke motorhomes. Gezellig samen zijn, babbelen of gewoon genieten van elkaars gezelschap wordt hierdoor vergemakkelijkt. Het is de enige camper VAN die zo’n grote bewegingsruimte biedt, tezamen met een grote ijskast en zeer veel bergingsruimte. Bovendien is deze camper VAN ook perfect voor 4 personen met zijn “alkoofbed”.

4 ruime slaapplaatsen100%
100%
extra vrij ruimte100%
100%
Bad-en bedgedeelte afsluitbaar100%
100%
Wintervast100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Pathfinder X grondplan

Dag

Globe-Traveller Pathfinder X grondplan

Nacht

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 3,0m
  • Stahoogte: 1.95m/2.15m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 4
  • Rijklaar gewicht: 3060 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 2500 kg
  • Bed: Frans bed

Beschrijving camper VAN

Deze 6.36m lange Globe-Traveller is speciaal ontworpen om te kunnen voldoen aan de iedereen die van ruimte houdt. Een grote open ruimte in het midden, veel bagageruimte, grote ijskast, en een afsluitbaar achterste gedeelte. Allemaal eigenschappen die ervoor zorgen dat u zich echt thuis kan voelen in deze camper VAN. Bovendien is het mogelijk een extra bed vooraan te voorzien, waardoor ook gezinnen kunnen genieten van deze ruimtelijke camper VAN.

Een Globe-Traveller Pathfinder wordt steeds gekenmerkt door zijn aerodynamisch gevormde alkoof. Niet alleen oogt het mooi, het verhoogde deel zorgt ook voor een aantal ongeziene voordelen. Zo wordt er eindelijk plaats gemaakt voor een volwaardige 2e slaapplaats waar 2 mensen goed en comfortabel kunnen slapen. Bovendien hoef je niet meer te kiezen tussen slapen of het gebruik van de zithoek. Wanneer het “alkoofbed” is opgezet kan er nog optimaal gebruik gemaakt worden van de zithoek.

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt! Als het op isolatie aankomt, dan is Globe-Traveller de absolute kampioen. Met zijn dubbele bodem, 20 mm dikke wand – en dakisolatie en een verwarmde en geïsoleerde afvalwatertank biedt ook deze Globe-Traveller Pathfinder X u alle mogelijkheid om zonder zorgen op wintervakantie te gaan. Ook de warme zomers hoeven geen probleem meer te zijn.

Achteraan deze mobilhome Globe-Traveller Pathfinder X bevindt zich het vaste bed. Dit bed is in de lengte gebouwd en heeft volgende afmetingen: 205cmx123cm. Het “alkoofbed” dat makkelijk opklapbaar is, biedt een slaapplaats van 187cmx134cm. Het slaapgedeelte en badkamer achteraan kan door middel van een schuifdeur volledig worden afgesloten van het voorste stuk. Zo is er optimale privacy mogelijk!

De badkamer in deze Globe-Traveller Pathfinder X is geplaatst naast het bed en bevat een wc en douche. Een aparte lavabo is voorzien buiten de badkamer in het slaapgedeelte.Voor diegene die willen, kan de lavabo worden weggelaten, (je gebruikt de wasbak van de keuken) of optioneel als opklapbare wastafel in de badkamer worden geplaatst.

Deze Globe-Traveller Pathfinder X is zodanig gebouwd om een optimale vrije ruimte in het midden te krijgen. Dit vergemakkelijkt communicatie en het gezellig samen zijn in de camper VAN.

De keuken in deze Globe-Traveller Pathfinder X is mooi en functioneel. Aangezien hier de ijskast niet in de keukenblok gebouwd is, maar handig geplaatst is aan de overkant van de keukenblok, biedt deze keuken extra veel laadruimte. De ijskast is een compressorijskast met een inhoud van 110l, met een grote diepvries van 10l. Ruim voldoende dus om de vrijheid van reizen te kunnen garanderen.

Net zoals bij alle andere Globe-traveller modellen is ook hier de achterkant volledig toe gebouwd aan de hand van een houten wand. Meer kasten, meer privacy of betere isolatie. Allemaal pluspunten van dit toe bouwen.

Een fietsenrek, een zonnepaneel,een satellietschotel,een luifel. Alles is mogelijk bij de Globe-Traveller. Kom gerust eens langs voor meer uitleg!

Alkoofachtig bed

Globe-Traveller Voyager XS 2e bed

Dag

Globe-Traveller Voyager XS 2e bed

Nacht

Globe-Traveller heeft een geweldige oplossing bedacht voor 4 personen. Doordat de camper VAN verhoogd wis, komt er voldoende plaats vrij om een extra bed te bouwen boven de zitbank. Dit bed kan gedurende de dag weg gevouwen worden. Zo lijkt het een gewone kast te zijn. s ‘Nachts kan het bed makkelijk uitgevouwen worden, waardoor je een groot extra bed krijgt. Als extra pluspunt kan genoemd worden dat de zithoek nog perfect gebruikt kan worden wanneer het bed uitgevouwen wordt.

*Mocht je toch geen extra bed willen, dan kunnen er perfect kasten in de plaats gebouwd worden.

Menu