Globe-traveller Pathfinder Z

Globe-Traveller Pathfinder X

Globe-Traveller Pathfinder Z

Deze Globe-Traveller Pathfinder Z is een verhoogd model met lengtebedden achteraan. Zo heb je extra gevoel van ruimte, maar kan je evengoed met 4 comfortabel reizen door een extra bed boven de zithoek. Bovendien kan dit model ook omgebouwd worden tot een bike versie. Hier kan je je fietsen veilig opbergen in de garage.

4 ruime slaapplaatsen100%
100%
extra vrij ruimte100%
100%
Lengtebedden100%
100%
Fietsgarage mogelijk100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Pathfinder Z grondplan

Dag

Globe-Traveller Pathfinder Z grondplan

Nacht

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 3,0m
  • Stahoogte: 1.95m/2.15m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 4
  • Rijklaar gewicht: 3060 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

De Globe-Traveller Pathfinder Z is misschien wel het paradepaardje van Globe-Traveller. Niet alleen biedt deze camper VAN een perfecte oplossing voor 4 personen met een lengteslaper achteraan en een volwaardig alkoof bedsysteem vooraan. Of een groot ruimtegevoel met verhoogde stahoogte (1,95m/2,15m). Ook de XXL garage waarin fietsen geplaatst kunnen worden, is een oplossing waar vele van dromen.

Een Globe-Traveller Pathfinder wordt steeds gekenmerkt door zijn aerodynamisch gevormde alkoof. Niet alleen oogt het mooi, het verhoogde deel zorgt ook voor een aantal ongeziene voordelen. Zo wordt er eindelijk plaats gemaakt voor een volwaardige 2e slaapplaats waar 2 mensen goed en comfortabel kunnen slapen. Bovendien hoef je niet meer te kiezen tussen slapen of het gebruik van de zithoek. Wanneer het “alkoofbed” is opgezet kan er nog optimaal gebruik gemaakt worden van de zithoek.

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4 Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt! Als het op isolatie aankomt, dan is Globe-Traveller de absolute kampioen. Met zijn dubbele bodem, 20 mm dikke wand – en dakisolatie en verwarmde en geïsoleerde afvalwatertank biedt ook deze Globe-Traveller Pathfinder Z u alle mogelijkheid om zonder zorgen op wintervakantie te gaan.Ook in de hete zomers wordt de warmte optimaal buiten gehouden.

Achteraan deze Globe-Traveller Pathfinder Z bevindt zich het vaste bed. Dit bed is in de lengte gebouwd en bestaat oorspronkelijk uit 2 aparte lengtebedden met volgende afmetingen: 196cmX75cm en 190cmx75cm. Optioneel kan men aan de hand van een handig uitschuifbare plank een zéér groot dubbel bed maken van deze twee eenpersoonsbedden. Boven de zithoek bevindt zich dan een tweede slaapplaats voor 2 personen. Het “alkoofbed” dat makkelijk opklapbaar is biedt een slaapplaats van 187cmx134cm.

In het midden van de Globe-Traveller Pathfinder Z vind je een ruime badkamer terug. Deze heeft handige plastieke lamellen die je kan gebruiken om de rest van de badkamer droog te houden tijdens het douchen. Ook een vast wc en lavabo zijn aanwezig.

De keuken in deze Globe-Traveller Pathfinder Z vind je terug tegenover de badkamer. Ook hier weer worden functionaliteit en design gecombineerd tot een mooie en makkelijk te gebruiken keuken. De ijskast is gebouwd in het keukenblok. Het is een compressorijskast met een inhoud van 90l, met een grote diepvries van 7l. Ruim voldoende dus om de vrijheid van reizen te kunnen garanderen.

Net zoals bij alle andere Globe-traveller modellen is ook hier de achterkant volledig toe gebouwd aan de hand van een houten wand. Dit laat toe een verhoogde privacy en isolatie te bekomen.

Je kan ook kiezen voor de bike versie. Hierbij wordt het bed hoger gebouwd waardoor er meer ruimte in de garage vrijkomt. Dit laat toe de fietsen in de garage op te bergen. 2 ijzeren rails houden de fietsen goed in gareel.

Een fietsenrek, een zonnepaneel,een satellietschotel,een luifel. Alles is mogelijk bij de Globe-Traveller. Kom gerust eens langs voor meer uitleg!

Alkoofbed

Globe-Traveller Voyager XS 2e bed

Dag

Globe-Traveller Voyager XS 2e bed

Nacht

Globe-Traveller heeft een geweldige oplossing bedacht voor 4 personen. Doordat de camper VAN verhoogd is, komt er voldoende plaats vrij om een extra bed te bouwen boven de zitbank. Dit bed kan gedurende de dag weg gevouwen worden. Zo lijkt het een gewone kast te zijn. s ‘Nachts kan het bed makkelijk uitgevouwen worden, waardoor je een groot extra bed krijgt. Als extra pluspunt kan genoemd worden dat de zithoek nog perfect gebruikt kan worden wanneer het bed uitgevouwen wordt.

*Mocht je toch geen extra bed willen, dan kunnen er perfect kasten in de plaats gebouwd worden.

Menu