Globe-traveller Pathfinder XS

Globe-Traveller Pathfinder XS

Globe-Traveller Pathfinder XS

Met zijn lengte van slechts 599cm en verhoogd chassis biedt deze Globe-Traveller Pathfinder XS reis – en slaapplaatsen aan voor 4 personen of een camper VAN voor  2 met extra vrije ruimte.  Achteraan wordt er een Frans bed geplaats, met daarnaast de badkamer. Hierdoor heb je een open ruimte in het midden. Uiteraard is ook deze Globe-Traveller luxueus met een uitzonderlijk design en kwaliteit.

4 ruime slaapplaatsen100%
100%
extra vrij ruimte100%
100%
Wintervast100%
100%
Compact100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Pathfinder XS grondplan

Dag

Globe-Traveller Pathfinder XS grondplan

Nacht

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 3,0m
  • Stahoogte: 1.95m/2.15m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 4
  • Rijklaar gewicht: 3030 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Frans bed

Beschrijving camper VAN

Met amper 6 m lang biedt de Globe-Traveller Pathfinder XS reis- en slaapplaatsen voor 4 personen en een comfortabele woonruimte. Door zijn compactheid is deze camper geschikt voor stedentrips of bijvoorbeeld reizen met de veerboot. De grote bagageruimte en grote ijskast van 90l en 10l diepvries laat u toe om lange reizen te maken.

Een Globe-Traveller Pathfinder wordt steeds gekenmerkt door zijn aerodynamisch gevormde alkoof. Niet alleen oogt het mooi, het verhoogde deel zorgt ook voor een aantal ongeziene voordelen. Zo wordt er eindelijk plaats gemaakt voor een volwaardige 2e slaapplaats waar 2 mensen goed en comfortabel kunnen slapen. Bovendien hoef je niet meer te kiezen tussen slapen of het gebruik van de zithoek. Wanneer het “alkoofbed”is opgezet kan er nog optimaal gebruik gemaakt worden van de zithoek.

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4 Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt! Als het op isolatie aankomt, dan is Globe-Traveller de absolute kampioen. Met zijn dubbele bodem, 20 mm dikke wand -en dakisolatie en verwarmde en geïsoleerde afvalwatertank biedt ook deze Globe-Traveller Pathfinder XS u alle mogelijkheid om zonder zorgen op wintervakantie te gaan.Ook de hitte van de warme zomers kan optimaal worden tegengehouden in deze perfect geïsoleerde camper VAN.

Achteraan deze camper VAN bevindt zich het vaste bed. Dit bed is in de lengte gebouwd en heeft volgende afmetingen: 192cmx123cm. Het “alkoofbed” dat makkelijk opklapbaar is, biedt een slaapplaats van 187cmx134cm.

De badkamer in deze Globe-Traveller Pathfinder XS is geplaatst naast het bed en bevat een wc en douche. Een aparte lavabo is voorzien buiten de badkamer in het slaapgedeelte.Voor diegene die willen kan deze lavabo worden weggelaten (waarbij je de wasbak van de keuken gebruikt) of worden geïnstalleerd in de badkamer als een opklapbare lavabo.

De keuken in deze Globe-Traveller Pathfinder XS is mooi en functioneel. Aangezien hier de ijskast niet in de keukenblok gebouwd is, maar handig geplaatst is aan de overkant van de keukenblok, biedt deze keuken extra veel laadruimte. De ijskast is een compressorijskast met een inhoud van 90l, met een grote diepvries van 10l. Ruim voldoende dus om de vrijheid van reizen te kunnen garanderen.

Net zoals bij alle andere Globe-Traveller modellen is ook hier de achterkant volledig toe gebouwd aan de hand van een houten wand. Meer privacy en een optimale isolatie worden hierdoor bereikt.

Een fietsenrek, een zonnepaneel,een satellietschotel,een luifel. Alles is mogelijk bij de Globe-Traveller. Kom gerust eens langs voor meer uitleg!

Alkoofbed

Globe-Traveller Voyager XS 2e bed

Dag

Globe-Traveller Voyager XS 2e bed

Nacht

Globe-Traveller heeft een geweldige oplossing bedacht voor 4 personen. Doordat de camper VAN verhoogd wis, komt er voldoende plaats vrij om een extra bed te bouwen boven de zitbank. Dit bed kan gedurende de dag weg gevouwen worden. Zo lijkt het een gewone kast te zijn. s ‘Nachts kan het bed makkelijk uitgevouwen worden, waardoor je een groot extra bed krijgt. Als extra pluspunt kan genoemd worden dat de zithoek nog perfect gebruikt kan worden wanneer het bed uitgevouwen wordt.

*Mocht je toch geen extra bed willen, dan kunnen er perfect kasten in de plaats gebouwd worden.

Menu