Globe-traveller Challenge serie

3 verschillende modellen

Challenge XS

Globe-Traveller Challenge XS

2,6m hoog, 6,00m lang én veel leefruimte!

Challenge X

Globe-Traveller Challenge X

2,6m hoog, 6,36m lang én veel leefruimte!

Challenge Z

Globe-Traveller Challenge Z

2,6m hoog, 6,36m lang én lengtebedden!

X, Z of S

Om jullie te helpen, leg ik hier kort uit waarvoor de Z,X of S voor staat in de namen van de Globe-Traveller modellen:

  • Z = lengtebedden
  • X = Frans bed
  • S = 5.99m camper VAN

2.65m hoogte, design, unieke indelingen!

Voertuigen uit de Globe-Traveller Challenge serie behouden het luxueuze design en de unieke grondplannen van elke Globe-Traveller, maar zijn gebouwd op een chassishoogte van 2.65m. Hierdoor voldoen zij perfect aan de behoefte voor een compacte camper VAN met een beperkte hoogte om overal te kunnen reizen in luxe en comfort.

De verschillende grondplannen bieden oplossingen die in andere merken niet te vinden zijn. Zo is er de X-serie waarbij badkamer-en slaapgedeelte met een mooie houten wand kan afgescheiden worden van de zithoek. Optimale privacy gegarandeerd!Bovendien win je een enorme plaats aan leefruimte doordat het bed achteraan naast de douchecel is geplaatst.

Ook in deze serie vind je de laminaten achterwand terug. Dit garandeert niet enkel een verhoogde privacy, ook de isolatie is hierdoor beter.  Bovendien verhoog je het aantal kasten en daardoor dus de laadruimte.

Het unieke design van een Globe-Traveller wordt ook in deze Globe-traveller Challenge serie doorgetrokken en laat bij iedereen een “waauw-gevoel” achter. Degelijkheid, comfort, luxe en design. Dit zijn de termen die de unieke uitstraling van een Globe-Traveller Challenge mooi beschrijven.

Globe-Traveller series

Design en kwaliteit

Globe-Traveller Challenge XS interieur

Globe-Traveller staat voor design en hoogwaardige kwaliteit. Dat zie je ook terugkomen in hun Challenge serie. De camper VAN’s stralen allemaal luxe uit en hebben hoogwaardige materialen. Bovendien zijn ze zo stevig gebouwd dat je in stilte mag reizen door alle mooie landschappen.

Menu