Globe-traveller Challenge Z

Globe-Traveller Challenge Z

Globe-Traveller Challenge Z

Deze Globe-Traveller Challenge Z biedt ruime XXL slaapplaatsen voor 2, in een interieur dat klasse en luxe uitstraalt. Met zijn lengtebedden die je kan gebruiken als 2 aparte bedden of als 1 groot bed, is je slaaprust alvast verzekerd.

2,6m hoog100%
100%
Lengtebedden100%
100%
Luxueus design100%
100%
Grote ijskast100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Challenge Z grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,65m
  • Stahoogte: 1,89m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 3000 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

De Globe-Traveller Challenge Z is een model met een klassiek en zeer populair interieur. Met zijn 2 XXl lengtebedden achteraan biedt deze camper VAN datgene wat zovele vragen van een VAN: comfortabel en goed slapen. Uiteraard wordt deze klassieke indeling uitgewerkt volgens een zeer luxueuze inrichting. Het mooie design van Globe-Traveller vindt u dus gegarandeerd ook in deze camper VAN terug. Een aparte badkamer, met wc en douche zorgen ervoor dat ook baden voor iedereen aangenaam is.

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4 Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt!

Achteraan deze mobilhome Globe-Traveller Challenge Z bevindt zich het vaste bed. Dit bed is in de lengte gebouwd en bestaat oorspronkelijk uit 2 aparte lengtebedden met volgende afmetingen: 196cmX75cm en 183cmx75cm. Optioneel kan men aan de hand van een uitschuifbaar houten plank een zéér groot dubbel bed maken van deze twee eenpersoonsbedden.

In het midden van de Globe-Traveller Challenge Z vind je een ruime badkamer terug. Je vindt er een vast wc en lavabo terug. Om te douchen kan je de plastieken panelen gebruiken, die op een handige manier de rest van de badkamer beschermt tegen nat worden.

De keuken in deze Globe-Traveller Challenge Z vind je terug tegenover de badkamer. Ook hier weer worden functionaliteit en design gecombineerd tot een mooie en makkelijk te gebruiken keuken. De ijskast is gebouwd in het keukenblok. Het is een compressorijskast met een inhoud van 80l, met een grote diepvries van 7l. Ruim voldoende dus om de vrijheid van reizen te kunnen garanderen.

Net zoals bij alle andere Globe-traveller modellen is ook hier de achterkant volledig toe gebouwd aan de hand van een houten wand. Hierdoor verhoogt niet alleen de privacy, ook de isolatie wordt hierdoor beter. Bovendien is er meer plaats om extra kasten te plaatsen. Veel laadruimte dus!

Een fietsenrek, een zonnepaneel, een satellietschotel, een luifel. Alles is mogelijk bij de Globe-Traveller. Kom gerust eens langs voor meer uitleg!

Menu