Globe-traveller Challenge XS

Globe-Traveller Challenge XS

Globe-Traveller Challenge XS

Met zijn lengte van slechts 5,99cm biedt deze Globe-Traveller Challenge XS reis – en slaapplaatsen aan voor 2 personen en dit allemaal in een comfortabele en luxueus ingerichte woonruimte. Zijn “Frans” bed achteraan maakt het mogelijk de badkamer ook achteraan te bouwen. Hierdoor creëert men meer vrije ruimte in het midden van de camper VAN.

2,6m hoog100%
100%
extra vrij ruimte100%
100%
Wintervast100%
100%
Compact100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Challenge XS grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 2,65m
  • Stahoogte: 1,89m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2970 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Frans bed

Beschrijving camper VAN

Met amper 6 m lengte biedt de Globe-Traveller Challenge XS reis- en slaapplaatsen voor 2 personen en een comfortabele woonruimte. Door zijn compactheid is deze camper geschikt voor stedentrips of bijvoorbeeld reizen met de veerboot. De grote bagageruimte en grote ijskast van 90l en 10l diepvries laat u toe om lange reizen te maken. Uniek aan de X serie van Globe-Traveller is de badkamer die achteraan de camper VAN wordt gebouwd. Hierdoor is het mogelijk een grotere leefruimte in het midden te bouwen.

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4 Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt!

Achteraan deze Globe-Traveller Challenge XS bevindt zich het vaste bed. Dit bed is in de lengte gebouwd en heeft volgende afmetingen: 190cmx123cm.

De badkamer in deze Globe-Traveller Challenge XS is geplaatst naast het bed en bevat een wc en douche. Een aparte lavabo is voorzien buiten de badkamer in het slaapgedeelte. Voor diegene die dit willen kan de lavabo weggelaten worden. Je kan dan in de plaats de wasbak van de keuken gebruiken. Optioneel kan je kiezen om een opklapbare wastafel te laten plaatsen in de badkamer.

De keuken in deze Globe-Traveller Challenge XS is mooi en functioneel. Aangezien hier de ijskast niet in de keukenblok gebouwd is, maar handig geplaatst is aan de overkant van de keukenblok, biedt deze keuken extra veel laadruimte. De ijskast is een compressorijskast met een inhoud van 90l, met een grote diepvries van 7l. Ruim voldoende dus om de vrijheid van reizen te kunnen garanderen.

Net zoals bij alle andere Globe-Traveller modellen is ook hier de achterkant volledig toe gebouwd aan de hand van een houten wand. Dit verhoogt niet alleen de privacy, ook de isolatie is hierdoor beter.

Een fietsenrek, een zonnepaneel,een satellietschotel,een luifel. Alles is mogelijk bij de Globe-Traveller. Kom gerust eens langs voor meer uitleg!

Menu