Globe-traveller Challenge X

Globe-Traveller Challenge X

Globe-Traveller Challenge X

Deze Globe-Traveller Pathfinder X is gebouwd op een 6,36m chassis. Het is een niet verhoogd model en heeft een hoogte van 2,6m. Het unieke aan de X-versie is de open ruimte die in het midden gecreëerd werd, vergelijkbaar met de grote klassieke campers. De grote bewegingsvrijheid valt dus onmiddellijk op bij dit model. Bovendien kan het slaap-en badgedeelte volledig afgeschermd worden van de keuken en de zithoek. Optimale vrijheid en optimale privacy! Ook de grote laadruimte achteraan in de garage is een echt pluspunt

2,6m hoog100%
100%
extra vrij ruimte100%
100%
Luxueus design100%
100%
Bad-en bedgedeelte afgesloten100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Challenge X grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,60m
  • Stahoogte: 1,89m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 3000 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Frans bed

Beschrijving camper VAN

Deze 6.36m lange Globe-Traveller is speciaal ontworpen om te kunnen voldoen aan de noden van privacy en bewegingsvrijheid. Een grote open ruimte in het midden, veel bagageruimte, grote ijskast, en een afsluitbaar achterste gedeelte. Allemaal eigenschappen die ervoor zorgen dat u zich comfortabel en vrij kan voelen in deze camper VAN. Ook de grote garage achteraan vormt een echt pluspunt van deze X-versie.

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4 Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt!

Achteraan deze mobilhome Globe-Traveller Challenge X bevindt zich het vaste bed. Dit bed is in de lengte gebouwd en heeft volgende afmetingen: 192cmx123cm. Het slaapgedeelte en badkamer achteraan kan door middel van een schuifdeur volledig worden afgesloten van het voorste stuk. Zo is er optimale privacy mogelijk!

De badkamer in deze Globe-Traveller Challenge X is geplaatst naast het bed en bevat een WC en douche. Een aparte lavabo is voorzien buiten de badkamer in het slaapgedeelte. Voor diegene die willen kan deze lavabo worden weggelaten (je kan dan de wasbak van de keuken gebruiken) of optioneel als opklapbare lavabo in de badkamer worden geplaatst.

Deze Globe-Traveller Challenge X is zodanig gebouwd om een optimale vrije ruimte in het midden te krijgen. Dit vergemakkelijkt communicatie en het gezellig samen zijn in de camper VAN.

De keuken in deze Globe-Traveller Challenge X is mooi en functioneel. Aangezien hier de ijskast niet in de keukenblok gebouwd is, maar handig geplaatst is aan de overkant van de keukenblok, biedt deze keuken extra veel laadruimte. De ijskast is een compressorijskast met een inhoud van 110l, met een grote diepvries van 10l. Een absolute luxe ijskast dus!.

Net zoals bij alle andere Globe-traveller modellen is ook hier de achterkant volledig toe gebouwd aan de hand van een houten wand. Hierdoor verhoogt niet alleen de privacy, dit komt ook de isolatie te goede. Bovendien is er hierdoor meer ruimte om kasten te plaatsen. Veel laadruimte dus!

Een fietsenrek, een zonnepaneel, een satellietschotel, een luifel. Alles is mogelijk bij de Globe-Traveller. Kom gerust eens langs voor meer uitleg!

Menu