Globe-traveller Voyager serie

Globe-Traveller Voyager: 3 verschillende modellen

Voyager XS

Globe-Traveller Voyager XS

4 slaapplaatsen, 6,00m én veel leefruimte!

Voyager X

Globe-Traveller Voyager X

4 slaapplaatsen, 6,36m én heel wat bewegingsruimte!

Voyager Z

Globe-Traveller Voyager Z

4 slaapplaatsen, 6,36m én lengtebedden!

X, Z of S

Om jullie te helpen, leg ik hier kort uit waarvoor de Z,X of S voor staat in de namen van de Globe-Traveller Voyager modellen:

  • Z = lengtebedden
  • X = Frans bed
  • S = 5.99m camper VAN

4 slaapplaatsen, grote stahoogte, wintervast, 12 cm meer leefruimte!

Voertuigen uit de Globe-Traveller Voyager serie zijn uniek omwille van hun garage. Geen klassieke zijwaarts opendraaiende deuren, maar een unieke toegang tot de garage zoals we dat bij bussen kennen. De garage opent zich aan de hand van een klep dat je naar boven kan openen. Door de dikke klapdeuren achteraan te vervangen door een polyestere wand, vergroot men de leefruimte met wel 12 cm! Een hele luxe in een compacte camper-van.

Doordat de binnenruimte met 12 cm vergroot wordt, is de badkamer uitgebouwd met een aparte douchecel. Dat kom je zo goed als niet tegen in een camper VAN. Een echte luxe!

Net zoals de Pathfinder serie is een Voyager verhoogd door middel van een polyesteren opbouw. Hierdoor komt er heel wat ruimte vrij, waardoor er vooraan een bed gebouwd wordt volgens een alkoof-systeem . Deze VAN kan daardoor in alle comfort 4 personen te slapen leggen. Bovendien kan de zithoek nog steeds gebruikt worden wanneer het bed vooraan uitgeklapt wordt.

Door zijn grotere hoogte (3,0m hoogste punt) verhoogt de stahoogte in de VAN ook enorm (1.95m/2.15m). Voor grote mensen belet de vaak te kleine stahoogte in andere modellen hun reisgenot. Met deze Globe-Traveller Pathfinder modellen kunnen ook zij in een VAN met alle gemak rechtstaan.Bovendien krijg je hierdoor een groot gevoel van ruimte en vrijheid.

Doordat de Voyager camper VAN’s gebouwd zijn op een verhoogd chassis is er heel wat kastruimte. Deze camper VAN’s zijn dan ook echte grootmeesters als het om laadruimte gaat.

Achteraan is de voyager camper VAN dicht gemaakt met een laminaten achterwand. Hierdoor vergroot niet enkel de leefruimte, maar wordt er ook optimale privacy en isolatie gegarandeerd.

Qua isolatie kunnen we de camper VAN’s uit de Yoyager serie echte kampioenen noemen. De dubbele bodem waarin de afvalwatertank zit, de afgesloten en geïsoleerde achterwand, de Seitz ramen met dubbele beglazing. Al deze elementen zorgen ervoor dat we van een echte top-isolatie kunnen spreken.

Globe-Traveller series

Voyager is kampioen

BCCMA

In 2018 kreeg de Voyager Z terecht de prijs van beste motorhome van het jaar, uitgereikt door de BCCM. Hier zijn we natuurlijk heel trots op. Al begrijpen we heel goed waarom de Voyager met zijn unieke opbouw de prijs gewonnen heeft.

Globe-Traveller Voyager XS
winter

Verhoogd en verlengd!

De Globe-Traveller Voyager heeft iets zeer bijzonder. Naast dat hij verhoogd is heeft hij ook 12 cm meer binnenruimte. Dat is zeker meegenomen in een compacte campervan. Hoe heeft Globe-Traveller dat gedaan? Ze hebben de achterdeuren eraf gehaald en vervangen door een polyester achterwand waar ze een busklep aan hebben gemonteerd. Door de achterdeuren weg te laten win je 12 cm aan binnenruimte. Dit vertaald zich in meer plek binnenin en bij de Voyager Z modellen heb je zelfs hierdoor een badkamer met aparte douchecel.

Ook het feit dat ze verhoogd zijn heeft zo zijn voordelen. Enerzijds krijg je een grotere stahoogte. Vooraan is dat 1,95m en achteraan heb je zelfs 2,15m. Dit is niet alleen ideaal voor grotere mensen, maar het geeft ook een veel groter ruimtegevoel. Anderzijds kan hierdoor ook een dubbele bodem worden geplaatst. Deze dubbel bodem zorgt ervoor dat de campervan winterhard wordt. De dubbele bodem zorgt voor een isolerende luchtlaag. Bovendien zijn de waterleidingen en de afvalwatertank in deze bodem ingewerkt. Hierdoor bescherm je deze optimaal voor vrieskoude.

Menu