Globe-traveller Voyager Z

Globe-Traveller Voyager Z

Globe-Traveller Voyager Z

Deze Globe-Traveller Voyager Z is een camper VAN van 6.36m met twee aparte langslapers achteraan en een alkoof-systeem bed vooraan. Bovendien kenmerkt deze camper VAN zich door een aparte douchecel. Douchen in de eigen camper VAN kan nu dus ook luxueus en comfortabel. Dé ideale VAN voor 4 personen om heerlijk te reizen en ’s avonds languit comfortabel te slapen. Of voor het koppel die willen genieten van extra lang uit slapen, gecombineerd met een luxe badkamer en een enorm ruimtegevoel.

4 ruime slaapplaatsen100%
100%
12 cm meer binnenruimte100%
100%
Lengetslapers100%
100%
Aparte douchecel100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Voyager Z grondplan

Dag

Globe-Traveller Voyager Z grondplan

Nacht

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 3,0m
  • Stahoogte: 1.95m/2.15m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 4
  • Rijklaar gewicht: 3060 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: lengteslaper

Beschrijving camper VAN

De Globe-Traveller Voyager Z is ontwikkeld om het hele jaar door te kunnen reizen in alle comfort voor een gezin van vier of voor het koppel. Achteraan deze Globe-Traveller Voyger Z vind je een klassieke lengteslaper bestemd voor ouders, terwijl er boven de zithoek een ruime alkoof bed kan worden opgezet waar de kinderen heerlijk kunnen slapen. Voor het koppel kan dit extra bed vervangen worden door extra kasten.

Een Globe-Traveller Voyager Z wordt steeds gekenmerkt door zijn aerodynamisch gevormde alkoof. Niet alleen oogt het mooi, het verhoogde deel zorgt ook voor een aantal ongeziene voordelen. Zo wordt er eindelijk plaats gemaakt voor een volwaardige 2e slaapplaats waar 2 mensen goed en comfortabel kunnen slapen. Bovendien hoef je niet meer te kiezen tussen slapen of het gebruik van de zithoek. Wanneer het alkoofbed is opgezet kan er nog optimaal gebruik gemaakt worden van de zithoek. Ook voor diegene die het extra bed niet nodig hebben, heeft deze verhoging heel wat voordelen. Het ruimtegevoel is enorm. De stahoogte is 1.95m/2.1m. Gigantisch dus!

;

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4 Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt! Als het op isolatie aankomt, dan is Globe-Traveller de absolute kampioen. Met zijn dubbele bodem, 20 mm dikke wand – en dakisolatie en verwarmde en geïsoleerde afvalwatertank biedt ook deze Globe-Traveller Voyager Z u alle mogelijkheid om zonder zorgen op wintervakantie te gaan.

Achteraan deze camper VAN bevindt zich het vaste bed. Dit bed is in de lengte gebouwd en bestaat oorspronkelijk uit 2 aparte lengtebedden met volgende afmetingen: 196cmX75cm en 190cmx75cm. Optioneel kan men met een gemakkelijk te hanteren uitschuifbare houten plank een zéér groot dubbel bed maken van deze twee eenpersoonsbedden. Vooraan bevindt zich dan een tweede slaapplaats voor 2 personen. Het alkoofbed dat makkelijk opklapbaar is biedt een slaapplaats van 187cmx134cm.

In het midden van de Globe-Traveller Voyager Z vind je een ruime badkamer terug. Het is een aparte kamer waarin op een ergonomische manier een inschuifbare lavabo, wc en douche is geplaatst. De douchecel is apart gebouwd en biedt dus heel wat ruimte en comfort. Functioneel, design en comfortabel zijn de woorden om deze badkamer adequaat te omschrijven.

De keuken in deze Globe-Traveller Voyager Z vind je terug tegenover de badkamer. Ook hier weer worden functionaliteit en design gecombineerd tot een mooie en makkelijk te gebruiken keuken. De ijskast is gebouwd in het keukenblok. Het is een compressorijskast met een inhoud van 80l, met een grote diepvries van 7l. Ruim voldoende dus om de vrijheid van reizen te kunnen garanderen.

Deze Globe-traveller Voyager Z wordt uiteraard, zoals alle modellen in de Voyager reeks, gekenmerkt door zijn originele garage. In tegenstelling tot wat we gewoon zijn, opent men de garage door middel van een deur die naar boven openklapt. Net zoals we bij bussen kunnen zien. Deze deur geeft toegang tot een grote laadruimte. Bovendien laat dit systeem toe dat het fietsenrek niet meer op de achterdeuren geplaatst moeten worden. Het fietsenrek kan makkelijk boven de deur geplaatst worden zodat de laadruimte ten allen tijde makkelijk toegankelijk is. De garage is zeer ruim en praktisch!

Een fietsenrek, een zonnepaneel,een satellietschotel,een luifel. Alles is mogelijk bij de Globe-Traveller. Kom gerust eens langs voor meer uitleg!

Alkoofachtig bed

Globe-Traveller Voyager XS 2e bed

Dag

Globe-Traveller Voyager XS 2e bed

Nacht

Globe-Traveller heeft een geweldige oplossing bedacht voor 4 personen. Doordat de camper VAN verhoogd is, komt er voldoende plaats vrij om een extra bed te bouwen boven de zitbank. Dit bed kan gedurende de dag weg gevouwen worden. Zo lijkt het een gewone kast te zijn. s ‘Nachts kan het bed makkelijk uitgevouwen worden, waardoor je een groot extra bed krijgt. Als extra pluspunt kan genoemd worden dat de zithoek nog perfect gebruikt kan worden wanneer het bed uitgevouwen wordt.

*Mocht je toch geen extra bed willen, dan kunnen er perfect kasten in de plaats gebouwd worden.

Menu