Globe-traveller Voyager X

Globe-Traveller Voyager X

Globe-Traveller Voyager X

Deze Globe-Traveller Voyager X is een camper VAN ontworpen voor het gezin of voor diegene die houden van een grote vrije ruimte in de camper VAN. Speciaal voor deze Globe-Traveller Voyager X werd er in het midden een open ruimte gecreëerd, vergelijkbaar met de grote klassieke motorhomes. Gezellig samen zijn, babbelen of gewoon genieten van elkaars gezelschap wordt hierdoor vergemakkelijkt. Het is de enige camper VAN die zo’n grote bewegingsruimte biedt, tezamen met een grote ijskast en zeer veel bergingsruimte waardoor elk gezinslid zijn spullen kan opbergen. Doordat de badkamer in het achterste gedeelte geplaatst werd, kan het slaap- en douchegedeelte gescheiden worden van het voorste gedeelte.

4 ruime slaapplaatsen100%
100%
12 cm meer binnenruimte100%
100%
Wintervast100%
100%
Afsluitbaar badkamer en slaapkamer100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Voyager X

Dag

Globe-Traveller Voyager X

Nacht

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 3,0m
  • Stahoogte: 1.95m/2.15m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 4
  • Rijklaar gewicht: 3060 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg

Beschrijving camper VAN

Deze 6.36m lange Globe-Traveller is speciaal ontworpen om te kunnen voldoen aan de noden van het gezin. 4 volwaardige slaapplaatsen, een grote open ruimte in het midden, veel bagageruimte, grote ijskast, en een afsluitbaar achterste gedeelte. Allemaal eigenschappen die ervoor zorgen dat het gezin zich echt thuis kan voelen in deze camper VAN.

Ook voor koppels heeft deze camper VAN heel wat voordelen. De grote vrije ruimte in het midden, enorm ruimtegevoel, of de grote stahoogte zijn een reden om voor deze camper VAN te kiezen. Mocht je het tweede bed niet nodig hebben? Geen probleem! Dan worden deze gewoon vervangen door extra kasten.

Een Globe-Traveller Voyager X wordt steeds gekenmerkt door zijn aerodynamisch gevormde alkoof. Niet alleen oogt het mooi, het verhoogde deel zorgt ook voor een aantal ongeziene voordelen. Zo wordt er eindelijk plaats gemaakt voor een volwaardige 2e slaapplaats waar 2 mensen goed en comfortabel kunnen slapen. Bovendien hoef je niet meer te kiezen tussen slapen of het gebruik van de zithoek. Wanneer het alkoofbed is opgezet kan er nog optimaal gebruik gemaakt worden van de zithoek.

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4 Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt! Als het op isolatie aankomt, dan is Globe-Traveller de absolute kampioen. Met zijn dubbele bodem, 20 mm dikke wand – en dakisolatie en een verwarmde en geïsoleerde afvalwatertank biedt ook deze Globe-Traveller Voyager X u alle mogelijkheid om zonder zorgen op wintervakantie te gaan. Zelfs -35° kan deze kanjer aan! Ook de hitte van de zomerzon wordt zo optimaal tegen gehouden.

Achteraan deze camper VAN Globe-Traveller Voyager X bevindt zich het vaste bed. Dit bed is in de lengte gebouwd en heeft volgende afmetingen: 205cmx123cm. Het “alkoofbed” dat makkelijk opklapbaar is, biedt een slaapplaats van 187cmx134cm. Het slaapgedeelte en badkamer achteraan kan door middel van een schuifdeur volledig worden afgesloten van het voorste stuk. Zo is er optimale privacy mogelijk!

De badkamer in deze Globe-Traveller Voyager X is geplaatst naast het bed en bevat een wc en douche. Wat de lavabo betreft zijn er 3 mogelijkheden. Ofwel geen lavabo (u gebruikt de wasbak van de keuken), ofwel een lavabo buiten de badkamer, ofwel een opklapbare lavabo in de doucheruimte. Voor ieder wat wils dus!

Deze Globe-Traveller Voyager X is zodanig gebouwd om een optimale vrije ruimte in het midden te krijgen. Dit vergemakkelijkt communicatie en het gezellig samen zijn in de camper VAN.

De keuken in deze Globe-Traveller Voyager X is mooi en functioneel. Aangezien hier de ijskast niet in de keukenblok gebouwd is, maar handig geplaatst is aan de overkant van de keukenblok, biedt deze keuken extra veel laadruimte. De ijskast is een compressorijskast met een inhoud van 110l, met een grote diepvries van 10l. XXL dus om de vrijheid van reizen te kunnen garanderen.

Deze Globe-traveller Voyager X wordt uiteraard, zoals alle modellen in de Voyager reeks, gekenmerkt door zijn originele garage. In tegenstelling tot wat we gewoon zijn, opent men de garage door middel van een deur die naar boven openklapt. Net zoals we bij bussen kunnen zien. Deze deur geeft toegang tot een grote laadruimte. Bovendien laat dit systeem toe dat het fietsenrek niet meer op de achterdeuren geplaatst moet worden. Het fietsenrek kan makkelijk boven de deur geplaatst worden zodat de laadruimte ten allen tijde makkelijk toegankelijk is.

Een fietsenrek, een zonnepaneel,een satellietschotel,een luifel. Alles is mogelijk bij de Globe-Traveller. Kom gerust eens langs voor meer uitleg!

Alkoofachtig bed

Globe-Traveller Voyager XS 2e bed

Dag

Globe-Traveller Voyager XS 2e bed

Nacht

Globe-Traveller heeft een geweldige oplossing bedacht voor 4 personen. Doordat de camper VAN verhoogd is, komt er voldoende plaats vrij om een extra bed te bouwen boven de zitbank. Dit bed kan gedurende de dag weg gevouwen worden. Zo lijkt het een gewone kast te zijn. s ‘Nachts kan het bed makkelijk uitgevouwen worden, waardoor je een groot extra bed krijgt. Als extra pluspunt kan genoemd worden dat de zithoek nog perfect gebruikt kan worden wanneer het bed uitgevouwen wordt.

*Mocht je toch geen extra bed willen, dan kunnen er perfect kasten in de plaats gebouwd worden.

Menu