✓ Uniek in België
✓ Verhuur én verkoop
✓ Verscheidenheid aan merken

4-persoons campervan

Bent u op zoek naar een goede 4-persoons campervan? In het aanbod van The VAN Company uit Sint-Niklaas vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Als camperspecialist hebben wij een bijzonder ruim aanbod aan kampeerwagens voor verkoop en verhuur. Graag helpen wij u om het exemplaar te vinden dat het meest geschikt is voor u.

Een geschikte 4-persoons campervan voor iedereen

Wanneer u met het volledige gezin op kampeervakantie wilt, is een 4-persoons campervan ideaal. Hierin hebben alle leden van uw gezin voldoende ruimte en comfort. Dat is niet onbelangrijk op vakantie, want u wilt natuurlijk wel dat de sfeer goed zit. In ons ruime aanbod aan campervans vindt u meerdere modellen voor vier personen. Zo kunt u de volgende campers huren voor vier personen:

  • Globe-Traveller Pathfinder Z
  • Globe-Traveller Voyager Z
  • Pössl Roadcruiser B met hefdak
  • Karmann Davis 590 met hefdak
  • Pössl Summit 640 met hefdak
  • Affinity

Uiteraard kunt u bij ons ook zulke campervans kopen. Kortom, als u een VAN zoekt, vindt u bij ons ongetwijfeld een geschikt model.

Vind hier uw ideale campervan

Bent u al helemaal overtuigd om voor een 4-persoons campervan te gaan? Vraag dan snel uw offerte aan voor de aankoop of huur van uw model naar keuze. Twijfelt u tussen enkele modellen of wilt u liever eerst nog wat meer informatie? Stel ons dan al uw vragen via ons contactformulier of via info@thevancompany.be.

Menu