Pössl, want de prijs/kwaliteit staat als een huis!

Pössl modellen

5.4 m serie

Pössl Roadcamp

6.0m serie

Pössl 2win plus

6.4m serie

Pössl Roacruiser
logo Pössl

Pössl, sinds 1989 het camper VAN merk waar vrijheid voorop staat. Vrijheid…niet enkel omdat je met een camper VAN overal naartoe kan gaan. Ook omdat ze een camper VAN aanbieden die eenvoudig en makkelijk gebruikt kan worden voor verschillende doelen. Van een vakantiemiddel, transportmiddel tot alledaags voertuig. Door zijn grote modeleerbaarheid zijn Pössl campervan ‘s alles in één keer. Naast vrijheid staat ook kwaliteit centraal. Een zeer betaalbare camper VAN waar geen enkel toegeving wordt gedaan aan kwaliteit. Pössl gebruikt topmerken en bouwt zijn camper VANS degelijk en extreem goed. Nieuwe ideeën en innovaties worden doorgevoerd zodat ze zonder twijfel ver vooruit liggen op andere merken.

Dé beste prijs/kwaliteit verhouding van de camper VAN markt. Pössl biedt zeer degelijke camper VAN’s aan aan zeer scherpe prijzen. Ze zijn niet voor niets de marktleider van de camper VAN bouwers!

Pössl highlights

PÖSSL staat voor kwaliteit en innovatie. Elk jaar biedt Pössl camper VANS aan die mee zijn met hun tijd en u het beste bieden. Hieronder zetten we alvast een aantal highlights in de verf:

Top merken
Hefdak
Moduleerbaar
Innovatieve badkamer
Softlock
Grote garage
3 chassis
Top merken

Dat deze campervan ‘s voor kwaliteit staan is gekend. De merken die ze gebruiken zijn dan ook echte TOPmerken. Truma, Thule, Dometic, Thetford, Remis,…., allemaal merken die hun kwaliteit bewezen hebben.

Hefdak

Er is de mogelijkheid om de camper VAN’s uit te breiden met een hefdak. Hierdoor wordt er zomaar een extra slaapplaats voorzien voor 2 mensen. En dit zonder in te moeten boeten aan leefruimte!

Moduleerbaar

Pössl vindt het heel belangrijk dat hun camper VAN’s ook in het dagdagelijks leven gebruikt kunnen worden. Hun VAN’s zijn dan ook moduleerbaar. Zo kan je makkelijk de bedden eruit halen om een hele grote kofferruimte vrij te maken. In hun Roadcruiser Revolution model kan je zelfs het bed iets hoger zetten waardoor de garage een echte fietsengarage kan worden. Top!

Innovatieve badkamer

De Summit serie brengt een wel zeer innovatieve badkamer op de markt. De badkamer is ofwel een ruimte voor de WC en lavabo ofwel een douchecel. Dit omwille van een handig wegdraaibare wand. Zo heb je in één handomdraai een grote douche. Is dat niet goed bedacht van Pössl!

Softlock

Een camper VAN is super handig omwille van zijn compactheid maar hebben wel 1 klein nadeel. Als je namelijk de schuifdeur toeslaat gaat dit gepaard met aan hard geluid. Daar hebben ze iets op bedacht: het softlocksysteem. Met dit systeem trekt de deur zichzelf toe en dit geluidloos! De buren zullen je dankbaar zijn!

Grote garage

Bij Pössl gaat men resoluut voor een grote garage. Hier kan je alles wat je moet meenemen in vervoeren. Stoelen, tafel, waterbidon, kabel,…. Als je het bed omhoog zet kan je zelfs fietsen in de garage laden. Die kan je handig vastmaken met de 4 haken die ze in de garage hebben gemonteerd.

3 chassis

Pössl Biedt 3 merken aan als chassis uit de PSA groep. Aan jou de keuze. Citroën, Peugeot of Fiat!

5 personen

Voor de Summit lijn heeft Pössl de mogelijkheid om voor een 5de zitplaats te kiezen. Voor sommige families onontbeerlijk. Stel je voor een Pössl Summit met een hefdak en een extra slaapplaats thv de zitbank. Zo kan je perfect met 5 op reis gaan, en dat in de best verkochte camper VAN modellen. Perfect!

Pössl en het hedak

Meer en meer mensen kiezen voor een camper VAN. Het comfort van de compactheid is dan ook zeer groot. Ook gezinnen kiezen meer en meer voor een camper VAN. Daarom dat Pössl een hefdak aanbiedt. Dit is een soort tent op de camper VAN die voor een extra 3e en 4e slaapplaats zorgt. Ontzettend comfortabel, omdat je hierdoor ook geen leefruimte verliest. Voor de gezinnen met  kinderen is er zelfs de mogelijkheid te kiezen voor een 5de zitplaats in de Summit serie. Met de zithoek die kan omgebouwd worden tot een extra slaapplaats, heb je zo plaats voor 5 om te reizen en te slapen. Ideaal!

Pössl Roadcruiser B hefdak

3 chassis

Pössl biedt u de mogelijkheid te kiezen tussen een FIAT, CITROËN of een PEUGEOT al naargelang de eigen smaak en goesting. Bij FIAT kan u ook kiezen voor een automaat.

logo Fiat peugeot citroen

Summit prime: het hoogtepunt van elegantie!

Nieuw sinds vorig jaar is de Summit prime serie. De Summit modellen waren al inmens populair en daar heeft Pössl nog een schepje bovenop gedaan met zijn Summit prime modellen. Een skyroof, ambiance led verlichting, ijskast op de kop van de keukenblok, … Een heleboel nieuwigheden die van dit model tezamen met de ingenieuze badkamer die we kennen van de Summit reeks een echte topper maken.

Summit 640 prime raam
Summit 640 prime skyroof
Summit 640 prime kast
Summit 640 prime badkamer
Summit 640 prime badkamer
Summit 640 prime keuken

2 interieurs

Pössl geeft de mogelijkheid te kiezen tussen 2 interieurs. Deze zijn verschillend voor de Summit modellen en de andere modellen.

Summit interieur

Pössl Summit 640 interieur
Summit 540 prime interieur

Interieur D-Line

Pössl Roadcruiser B interieur
Roadcar 640 DK interieur

Ik zou graag meer willen weten…

Wil je meer weten, wil je een offerte of wil je een afspraak. Vul dan gerust dit formulier in en wij nemen contact met jou op!

Menu