Pössl Summit 640

Pössl Summit 640

In de Pössl Summit vinden we alle hoogtepunten van Pössl terug. Design, hoogwaardige materialen, en een innovatief badkamergedeelte. De badkamer werkt aan de hand van een draaibare wand. Naar links gedraaid heb je een grote douchecel. Naar rechts gedraaid heb je de WC en lavabo. Een 6.4m Pössl camper VAN om U tegen te zeggen!

Topmerken100%
100%
Badkamer met zwenkwand100%
100%
Lengtebedden100%
100%
Grote garage100%
100%

Vloerplannen

Pössl Summit 640 grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,61m
  • Stahoogte: 1,90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2960kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

Pössl is niet voor niets marktleider in de camper VANs. Innovatie en design kenmerken Pössl en dat zien we ook weer bij deze Pössl Summit 640. Hoogwaardige materialen, een comfortabel grondplan, en een geniaal bedachte doucheruimte laten u zien waarom Pössl zo’n grote marktspeler is.

Het douche en WC gedeelte is een echt staaltje van genialiteit! In één handbeweging draai je het lavabo en kastgedeelte weg waardoor een ultra grote en luxueuze doucheruimte ontstaat. Als dat niet prachtig is!  Hierdoor is dezelfde ruimte ofwel een grote doucheruimte ofwel een ruime plek met lavabo en WC.  Zeer goed gevonden van Pössl!!

Hoewel de lengte van deze camper VAN type VAN maximaal is, blijf je genieten van de vrijheid die een compacte camper biedt. Zeker met een standaard motor van 140pk rijd je zonder zorgen elke berg op. Voor diegenen die nog iets meer kracht willen geven aan deze camper VAN kan er optioneel gekozen worden voor een zwaardere motor.

De keuken is uitgebouwd met een  2-pits gasvuur en een grote spoelbak ineen. Ook de mooie afrondingen van het keukenblad strelen de ogen. Heel wat kasten en laden waar je alle keukengerief in kwijt kan. Deze Pössl Summit is voorzien van een 80l compressorijskast met een 10l diepvriesvak erbij. Een echte luxe ijskast dus! Het koken wordt aangenaam gemaakt doordat de keukenblok geplaatst is met zicht op buiten. Het grote vliegenraam kan u bovendien beschermen tegen alle ongewenste insecten.

Achteraan is een vast bed van 2.00/1.9 lengte op 1.9 m breedte. Te behouden als een ultra groot tweepersoonsbed, of makkelijk om te toveren tot twee enkele bedden. Voorzien van lattenbodems ondersteunt dit bed goed de rug en hoef je niet meer wakker te liggen. Vooraan is er een mogelijkheid om van de zithoek een derde bed te maken. Dit kan een noodbed zijn: ideaal voor een kind tot 5 jaar. Of het kan een volwaardig derde bed zijn met behulp van de optionele bedverbreding.

Bovendien vinden we ook hier weer alle topmerken (Dometic, Truma of Seitz) terug waarmee Pössl werkt om de kwaliteit te bieden die u verdient.

Wendbaarheid en flexibiliteit zonder in te boeten aan ruimte. Want ook in deze Pössl Summit 640 is er voldoende ruimte omwille van de ingenieuze indeling. In elk hoekje vind je een kast of opbergruimte, zodat je zelfs voor langere reizen alles netjes op zijn plaats kan opbergen.

De afwerking qua hout en stoffering is diezelfde als van de H-Line reeks van Pössl. Hoogwaardig en kwalitatief! Bovendien kan je kiezen tussen 2 verschillende afwerkingen al naargelang de eigen smaak.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. De achterdeuren lenen zich ertoe om een fietsenrek mee te nemen. Indien er nog meer fietsen mee moeten, dan is er steeds de mogelijkheid het bed achteraan omhoog te zetten. Er zijn in de laadruimte handige ringen voorzien waarmee dingen zoals fietsen makkelijk vastgebonden kunnen worden.

Menu