Pössl Summit 640 Prime

Pössl Summit 640 prime

Pössl Summit Prime

Deze Pössl Summit 640 prime is een uitzonderlijke versie van de reeds zeer populaire Summit 640. Met zijn skyroof, indirecte verlichting en ijskast op de top van de keukenblok is deze Pössl Summit 640 Prime een echt hoogtepunt.

Ambiance LED verlichting100%
100%
Badkamer met zwenkwand100%
100%
Lengtebedden100%
100%
Skyroof100%
100%

Vloerplannen

Pössl Roadcruiser B grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,61m
  • Stahoogte: 1,90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2960kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

Combineert de Pössl Summit 640 reeds al de beste eigenschappen die deel uitmaken van een comfortabele en waardevolle Pössl, dan kan de Pössl Summit 640 Prime nog veel meer aanbieden: Naast een unieke ruimte-gevoel dankzij de skyroof, overtuigt hij met een ruime zithoek voor vier personen, een grote keuken en natuurlijk de badkamer met de draaibare wand.

Het douche en WC gedeelte is een echt staaltje van genialiteit! In één handbeweging draai je het lavabo en kastgedeelte weg waardoor een ultra grote en luxueuze doucheruimte ontstaat. Als dat niet prachtig is! Hierdoor is dezelfde ruimte ofwel een grote doucheruimte ofwel een ruime plek met lavabo en WC.

Ultra nieuw is de skyroof vooraan. Extra ruimtegevoel en licht! Uiteraard kan je de skyroof verduisteren door een handig verduisteringssysteem.

Hoewel de lengte van deze camper VAN type VAN maximaal is, blijf je genieten van de vrijheid die een compacte camper biedt.De standaard motor is 140pk, maar deze kan je upgraden tot 165 pk (Citroen en Peugeot) of 178pk (Fiat). Hiermee trotseer je met gemak de zwaarste bergen.

De keuken is uitgebouwd met een 2-pits gasvuur en een grote spoelbak ineen. Heel wat kasten en laden waar je alle keukengerief in kwijt kan. Deze Pössl Summit is voorzien van een 70l compressorijskast met een 10l diepvriesvak erbij. De ijskast is geplaatst op het einde van de keukenblok en kan langs 2 kanten geopend worden. Hierdoor is het makkelijk de ijskast te bedienen zowel in de wagen als uit de wagen. Het koken wordt aangenaam gemaakt doordat de keukenblok geplaatst is met zicht op buiten. Het grote vliegenraam kan u bovendien beschermen tegen alle ongewenste insecten.

Achteraan is een vast bed van 2.0m/1.9m lengte op 1.9 m breedte. Te behouden als een ultra groot tweepersoonsbed, of makkelijk om te toveren tot twee enkele bedden. Voorzien van lattenbodems ondersteunt dit bed goed de rug en hoef je niet meer wakker te liggen. Vooraan is er een mogelijkheid om van de zithoek een derde bed te maken. Dit kan een noodbed zijn: ideaal voor een kind tot 5 jaar. Of het kan een volwaardig derde bed zijn met behulp van de optionele bedverbreding.

Bovendien vinden we ook hier weer alle topmerken (Dometic, Truma of Seitz) terug waarmee Pössl werkt om de kwaliteit te bieden die u verdient.

Indirecte verlichting onder de kasten, geven heel wat sfeer en extra licht aan de ruimte. Ook het lichtframe aan het dakraam vooraan brengt bij tot extra sfeer en comfort.

Wendbaarheid en flexibiliteit zonder in te boeten aan ruimte. Want ook in deze Pössl Summit 640 is er voldoende ruimte omwille van de ingenieuze indeling. In elk hoekje vind je een kast of opbergruimte, zodat je zelfs voor langere reizen alles netjes op zijn plaats kan opbergen.

De afwerking qua hout en stoffering is diezelfde als van de H-Line reeks van Pössl. Hoogwaardig en kwalitatief! Bovendien kan je kiezen tussen 2 verschillende afwerkingen al naargelang de eigen smaak.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. De achterdeuren lenen zich ertoe om een fietsenrek mee te nemen. Indien er nog meer fietsen mee moeten, dan is er steeds de mogelijkheid het bed achteraan omhoog te zetten. Er zijn in de laadruimte handige ringen voorzien waarmee dingen zoals fietsen makkelijk vastgebonden kunnen worden.

Menu