Pössl Summit 600 prime

Summit 600 prime

Pössl Summit 600 prime

De klassieke versie van de Summit 600 gaat verder met vele extra’s die niet te missen zijn door fervente reizigers. Zoals de gepatenteerde skyroof dat door de enorme lichtinval zorgt voor een groot ruimtegevoel. Daarnaast is de praktische badkamer met zwenkwand. Hiermee creëer je in één handomdraai een luxueuze douchecel.  Ook de ambiance LED verlichting aan de zithoek zorgen voor een ongeziene gezelligheid en comfort.

Ambiance LED verlichting100%
100%
Badkamer met zwenkwand100%
100%
Skyroof100%
100%
Compact100%
100%

Grondplan

Roadcar 640 DK grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 2,58m
  • Stahoogte: 1.90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2835 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Dwars bed

Beschrijving camper VAN

Het douche en WC gedeelte is een echt staaltje van genialiteit! In één handbeweging draai je het lavabo en kastgedeelte weg waardoor een ultra grote en luxueuze doucheruimte ontstaat. Als dat niet prachtig is! Hierdoor is dezelfde ruimte ofwel een grote doucheruimte ofwel een ruime plek met lavabo en WC. Zeer goed gevonden van Pössl!!

De Pössl Summit 600 prime uitvoering heeft heel wat extra’s. Zo is er in de eerste plaats het skyroof. Een groot extra raam boven de cockpit, waardoor de lichtinval gigantisch wordt. Bovendien voorziet Pössl in de Summit 540 prime extra LED ambianceverlichting. Zo is er rond het venster aan de zithoek mooie extra verlichting voorzien, waardoor het wel erg gezellig wordt. Ook de ijskast op kop van het keukenblok is een meerwaarde. Deze kan langs beide kanten geopend worden, hierdoor wordt het wel heel makkelijk om iets uit de ijskast te nemen.

De keuken is uitgebouwd met een 2-pits gasvuur en een grote spoelbak ineen.  Heel wat kasten en laden waar je alle keukengerief in kwijt kan. Deze Pössl Summit prime  is voorzien van een 70l compressorijskast met een 10l diepvriesvak erbij. Een echte luxe ijskast dus! De ijskast is geplaatst op de kop van het keukenblok en kan langs beide kante geopend worden. Lekker makkelijk! Het koken wordt aangenaam gemaakt doordat de keukenblok geplaatst is met zicht op buiten. Het grote vliegenraam kan u bovendien beschermen tegen alle ongewenste insecten.

Achteraan is een vast bed van 1960 x 1200/1410mm breedte. Dit dwarsbed is voorzien van lattenbodems zodat dit bed goed de rug ondersteunt. Wakker liggen hoort er niet bij! Vooraan is er een mogelijkheid om van de zithoek een derde bed te maken. Dit kan een noodbed zijn: ideaal voor een kind tot 5 jaar. Of het kan een volwaardig derde bed zijn met behulp van de optionele bedverbreding.

Bovendien vinden we ook hier weer alle topmerken (Dometic, Truma of Seitz) terug waarmee Pössl werkt om de kwaliteit te bieden die u verdient.

Wendbaarheid en flexibiliteit zonder in te boeten aan ruimte. Want ook in deze Pössl Summit 600 is er voldoende ruimte omwille van de ingenieuze indeling. In elk hoekje vind je een kast of opbergruimte, zodat je zelfs voor langere reizen alles netjes op zijn plaats kan opbergen.

De afwerking qua hout en stoffering is diezelfde als van de H-Line reeks van Pössl. Hoogwaardig en kwalitatief! Bovendien kan je kiezen tussen 2 verschillende afwerkingen al naargelang de eigen smaak.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. De achterdeuren lenen zich ertoe om een fietsenrek mee te nemen.

Menu