Pössl Summit 540

Summit 540

Pössl Summit 540

In de Pössl Summit 540 vinden we alle hoogtepunten van Pössl terug. Design, hoogwaardige materialen, en een innovatief badkamergedeelte. De badkamer heeft een draaibare wand waarop de lavabo is gemonteerd. Draai je de wand naar rechts dan heb je de WC en lavabo. Draai je deze naar links dan heb je een grote aparte doucheruimte.

Topmerken100%
100%
Badkamer met zwenkwand100%
100%
Grote garage100%
100%
Compact100%
100%

Vloerplannen

Summit 600 grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,41m
  • Hoogte: 2,58m
  • Stahoogte: 1.90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2720 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3300 kg
  • Bed: Dwars bed

Beschrijving camper VAN

Het douche en WC gedeelte is een echt staaltje van genialiteit! In één handbeweging draai je het lavabo en kastgedeelte weg waardoor een ultra grote en luxueuze doucheruimte ontstaat. Als dat niet prachtig is! Hierdoor is dezelfde ruimte ofwel een grote doucheruimte ofwel een ruime plek met lavabo en WC. Zeer goed gevonden van Pössl!!

Door zijn lengte van 5,4m, blijf je genieten van de vrijheid die een compacte camper VAN biedt. Je rijdt zonder zorgen elke berg op. Bovendien is parkeren met een lengte van 5,4m geen enkel probleem. Dubbel gebruik kan dus zeer makkelijk met deze compacte camper VAN.

De keuken is uitgebouwd met een 2-pits gasvuur en een grote spoelbak ineen. Ook de mooie afrondingen van het keukenblad strelen de ogen. Heel wat kasten en laden waar je alle keukengerief in kwijt kan. Deze Pössl Summit is voorzien van een 70l compressorijskast met een 10l diepvriesvak erbij. Een echte luxe ijskast dus! Het koken wordt aangenaam gemaakt doordat de keukenblok geplaatst is met zicht op buiten. Het grote vliegenraam kan u bovendien beschermen tegen alle ongewenste insecten.

Achteraan is een vast bed van 1960 x 1200/141mm breedte. Dit dwarsbed is voorzien van lattenbodems zodat dit bed goed de rug ondersteunt. Wakker liggen hoort er niet bij!  Vooraan is er een mogelijkheid om van de zithoek een derde bed te maken. Dit kan een noodbed zijn: ideaal voor een kind tot 5 jaar. Of het kan een volwaardig derde bed zijn met behulp van de optionele bedverbreding.

Bovendien vinden we ook hier weer alle topmerken (Dometic, Truma of Seitz) terug waarmee Pössl werkt om de kwaliteit te bieden die u verdient.

Wendbaarheid en flexibiliteit zonder in te boeten aan ruimte. Want ook in deze Pössl Summit 540 is er voldoende ruimte omwille van de ingenieuze indeling. In elk hoekje vind je een kast of opbergruimte, zodat je zelfs voor langere reizen alles netjes op zijn plaats kan opbergen.

De afwerking qua hout en stoffering is diezelfde als van de H-Line reeks van Pössl. Hoogwaardig en kwalitatief! Bovendien kan je kiezen tussen 2 verschillende afwerkingen al naargelang de eigen smaak.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. De achterdeuren lenen zich ertoe om een fietsenrek mee te nemen.

Menu