Pössl Roadstar 640DK

Roadcar 640 DK

Pössl Roadstar 640 DK

De ROADSTAR 640 DK weet te imponeren met veel details. Het begint met zijn enorme tweepersoonsbed, die elke reiziger fijn doet dromen. Ook de ruime aparte badkamer in het midden van de camper VAN biedt een enorm comfort. Twee deuren laten toe de badkamer volledig af te sluiten waardoor een badkamer over de volledige breedte ontstaat.

Topmerken100%
100%
Grote badkamer100%
100%
Groot dwars bed100%
100%
Grote badkamer100%
100%

Vloerplannen

2win grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,61m
  • Stahoogte: 1.90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2970kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Dwars bed

Beschrijving camper VAN

Pössl staat gekend om zijn optimaal plaatsgebruik en grote laadruimte. Ook bij deze Pössl Roadstar 640DK heeft Pössl alles op alles gezet om een nieuw grondplan te bedenken waar ruimte en comfort centraal staan. Deze Pössl Roadstar 640 DK is dan ook geniaal omwille van de manier waarop de badkamer geplaatst is. Midden in de camper VAN en volledig afsluitbaar, waardoor zithoek, badkamer en slaapkamer 3 aparte ruimten worden en waarbij de optimale ruimte bewaard blijft. Pössl waagt zich met dit nieuwe model alweer een stap verder!

Hoewel de lengte van deze camper VAN maximaal is, blijf je genieten van de vrijheid die een compacte camper biedt. Zeker met een standaard motor van 140pk rijd je zonder zorgen elke berg op. Voor diegenen die nog iets meer kracht willen geven aan deze king of the road kan er optioneel gekozen worden voor een krachtigere motor. Niets houdt deze kampioen nog tegen!

Binnenin deze Pössl Roadstar 640DK is het onmogelijk de enorme ruimte niet op te merken. Ook achteraan blijft de grote laadruimte verbazen. De modulaire opbouw van elke Pössl laat tevens toe dat het bed omhoog wordt gezet om de laadruimte helemaal te maximaliseren.

Achteraan is een dwars bed van 1.96m lengte op 1.51 m breedte (hoofd)/1.46m breedte (voeten). Voorzien van lattenbodems ondersteunt dit bed goed de rug en hoef je niet meer wakker te liggen. Vooraan is er een mogelijkheid om van de zithoek een derde bed te maken. Dit kan een noodbed zijn: ideaal voor een kind tot 5 jaar. Of het kan een volwaardig derde bed zijn met behulp van de optionele bedverbreding.

De keuken is uitgebouwd met een Dometic 2-pits gasvuur, een grote spoelbak en heel wat kasten en laden waar je alle keukengerief in kwijt kan. Deze camper VAN is voorzien van een 90l compressorijskast met een 7l diepvries erbij. Het koken wordt aangenaam gemaakt doordat de keukenblok geplaatst is met zicht op buiten. Het grote vliegenraam kan u bovendien beschermen tegen alle ongewenste insecten.

Bovendien vinden we ook hier weer alle topmerken (Dometic, Truma of Seitz) terug waarmee Pössl werkt om de kwaliteit te bieden die u verdient.

Wendbaarheid en flexibiliteit zonder in te boeten aan ruimte. Want ook in deze Pössl Roadstar 640 DK is er voldoende ruimte omwille van de ingenieuze indeling. In elk hoekje vind je een kast of opbergruimte, zodat je zelfs voor langere reizen alles netjes op zijn plaats kan opbergen. Extra ruimte vind je sowieso in dit model. Zo werd er achter de zithoek een extra kast gebouwd. Ook kan de douche ruimte gebruikt worden als extra kleerkast, indien deze ruimte niet wordt gebruikt.

Het douche en WC gedeelte is het neusje van de zalm. Dit gedeelte is centraal gelegen en kan aan de hand van 2 deuren volledig worden afgesloten of open gelaten worden waarbij dezelfde deuren dienst doen om het toilet af te sluiten en/of de douche. Hierdoor wordt er een ultra grote badkamer gemaakt of kan het slaapgedeelte afgesloten worden van de zithoek. Goed bedacht alweer van Pössl!

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. De achterdeuren lenen zich ertoe om een fietsenrek mee te nemen. Indien er nog meer fietsen mee moeten, dan is er steeds de mogelijkheid het bed achteraan omhoog te zetten. Er zijn in de laadruimte handige ringen voorzien waarmee dingen zoals fietsen makkelijk vastgebonden kunnen worden.

Menu