Pössl Roadstar 600L

Roadstar 600L

Pössl Roadstar 600L

Deze Pössl Roadstar 600L beantwoordt aan veel gevraagde lengtebedden op een 6.00 m Pössl camper VAN . Een compacte 6.00m camper VAN met lengtebedden voor al diegenen waarvoor een lengteslaper een echte must is, maar die niet willen inboeten op de lengte. Bovendien blijven er 4 zitplaatsen beschikbaar.

Ruime badkamer100%
100%
4 zitplaatsen100%
100%
Lengtebedden100%
100%
Compact100%
100%

Vloerplannen

Roadstar 600L grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 2,58m
  • Stahoogte: 1.90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2720 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

Door velen gevraagd en door Pössl geleverd. Deze Pössl Roadstar 600L is  een 6.00 m Pössl camper van met lengtebedden. Nu moet er geen keuze meer gemaakt worden tussen het rijgemak van een 6.00m Pössl camper VAN en het slaapcomfort die je kan ervaren bij de 6.38m Roadcruiser met zijn lengtebedden. De Pössl Roadstar 600L biedt de oplossing.

Van buitenaf is deze Pössl Roadstar 600L een klassieke 6.00m Pössl camper VAN zoals we die van Pössl 2win gewoon zijn. Met de keuze tussen een metallic of niet-metallic versie kan je uit verschillende kleuren kiezen om de mooiste variant te kopen. De lengte van 6.00m biedt u een enorme vrijheid waarmee u overal en met alle gemak kan geraken. Parkeren in een stad, of rustig een smal weggetje inslaan om te genieten van een uitzonderlijk stukje natuur. Met deze 6.00m camper VAN Pössl Roadstar 600L is alles mogelijk!

Dometic, Truma of Seitz….ook hier zijn de beste merken aanwezig.

Achteraan deze camper VAN Pössl Roadstar 600L bevindt zich een tweepersoons lengteslaper van 1,93m in de lengte en 1.963m in de breedte. Te gebruiken als twee eenpersoonsbedden (1,950/1,930×0,829m) of één groot tweepersoonsbed (1, 80/1,93m x 1.963m ), biedt deze Roadstar 600L ultiem slaapcomfort voor al diegene waarvoor een  lengteslaper onontbeerlijk is.

Bovendien is er een mogelijkheid om vooraan aan de zithoek een derde bed te maken. Dit kan een noodbed zijn: ideaal voor een kind tot 5 jaar. Of het kan een volwaardig derde bed zijn met behulp van de optionele bedverbreding.

De keuken is uitgebouwd met een Dometic 2-pits gasvuur, een grote spoelbak en heel wat kasten en laden waar je alle keukengerief in kwijt kan. Een standaard 64L compressor ijskast van Thetford  is onder de keukenblok ingebouwd. Deze ijskast heeft een diepvriesvak van 5L.

Naast de ijskast zit een handige kast waar u bijvoorbeeld uw kleren in kan ophangen.  Het koken wordt aangenaam gemaakt doordat de keukenblok geplaatst is met zicht op buiten. Het grote vliegenraam kan u bovendien beschermen tegen alle ongewenste insecten.

De badkamer is in het midden geplaatst met het ondertussen zeer bekende rolluiksysteem. Hiermee maakt u een handige cabine waarin het goed douchen is. Bovendien kan  het luik ook dienen om het slaapgedeelte of de wc/lavabo af te sluiten. De lavabo is opklapbaar om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de ruimte in deze Pössl Roadstar 600L.

Wendbaarheid en flexibiliteit zonder in te boeten aan ruimte. Want ook in deze 6.00m Pössl camper VAN  is er voldoende ruimte omwille van de ingenieuze indeling. In elk hoekje vind je een kast of opbergruimte, zodat je zelfs voor langere reizen alles netjes op zijn plaats kan opbergen. Bovendien heeft deze camper VAN een zeer grote laadruimte achterin die de volledige ruimte van het bed omvat.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. De achterdeuren lenen zich ertoe om een fietsenrek mee te nemen. Indien er nog meer fietsen mee moeten, dan is er steeds de mogelijkheid het bed achteraan omhoog te zetten. Er zijn in de laadruimte handige ringen voorzien waarmee dingen zoals fietsen makkelijk vastgebonden kunnen worden.

Wenst u nog andere opties? U vraagt, wij draaien! De mogelijkheden zijn oneindig. Kom gerust eens langs voor meer uitleg

Menu