Pössl Roadcruiser

Pössl Roadcruiser

Pössl Roadcruiser

Met zijn lengte van 6.36 m, zijn XXL bed van bijna 2,00 op 2,00 meter en een ultragrote laadruimte en grote badkamer is deze camper type VAN dé king of the road. In vrijheid reizen, maar toch de luxe hebben van een XL formaat. Dat is waar je voor kiest als je voor een Pössl Roadcruiser gaat!

Topmerken100%
100%
Grote badkamer100%
100%
Lengtebedden100%
100%
Grote garage100%
100%

Vloerplannen

2win grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,61m
  • Stahoogte: 1.90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2970kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

Wie de luxe van ruimte wilt, is bij de Pössl Roadcruiser op de juiste plaats. Met zijn 6.36 m lengte biedt hij een zithoek voor 4 personen, een ruime keuken en een luxe ruimtedouche met een handig luifelsysteem. De Pössl Roadcruiser creëert reiscomfort in XL formaat. Het hoogtepunt…wie moe is, kan in het grootste bed in zijn klasse gaan liggen.

Hoewel de lengte van deze camper VAN maximaal is, blijf je genieten van de vrijheid die een compacte camper biedt. Zeker met een standaard motor van 140pk rijd je zonder zorgen elke berg op. Voor diegenen die nog iets meer kracht willen geven aan deze king of the road, kan er optioneel gekozen worden voor een zwaardere motor. Niets houdt deze kampioen nog tegen!

Binnenin deze camper VAN  Pössl roadcruiser is het onmogelijk de enorme ruimte niet op te merken. Ook achteraan blijft de XXL laadruimte verbazen. De modulaire opbouw van elke Pössl laat tevens toe dat het bed omhoog wordt gezet om de laadruimte helemaal te maximaliseren.

Achteraan is een vast bed van bijna 2.00m lengte op 2.00 m breedte. Over een kingsize bed gesproken! Voorzien van lattenbodems ondersteunt dit bed goed de rug en hoef je niet wakker te liggen. Bovendien is de keuze volledig vrij om dit bed op te maken als een gigantisch dubbel bed, dan wel als twee aparte bedden met een trapje om er makkelijk in en uit te stappen.

Er is ook mogelijkheid om vooraan aan de zithoek een derde bed te maken. Dit kan een noodbed zijn: ideaal voor een kind tot 5 jaar. Of het kan een volwaardig derde bed zijn met behulp van de optionele bedverbreding.

De keuken is uitgebouwd met een Dometic 2-pits gasvuur, een grote spoelbak en heel wat kasten en laden waar je alle keukengerief in kwijt kan. Standaard is deze camper VAN voorzien van een 90l compressor ijskast met een 7L diepvries. Voor diegene die liever een grotere ijskast willen, kan gekozen worden voor een 138L/12L slimtower absorptie ijskast.   Voor ieders wat wils dus!

Het koken wordt aangenaam gemaakt doordat de keukenblok geplaatst is met zicht op buiten. Het grote vliegenraam beschermt u tegen alle ongewenste insecten.

Bovendien vinden we ook hier weer alle topmerken (Dometic, Truma of Seitz) terug waarmee Pössl werkt om de kwaliteit te bieden die u verdient.

Wendbaarheid en flexibiliteit zonder in te boeten aan ruimte. Want ook in deze Pössl Roadcruiser is er voldoende ruimte omwille van de ingenieuze indeling. In elk hoekje vind je een kast of opbergruimte, zodat je zelfs voor langere reizen alles netjes op zijn plaats kan opbergen.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. De achterdeuren lenen zich ertoe om een fietsenrek mee te nemen. Indien er nog meer fietsen mee moeten, dan is er steeds de mogelijkheid het bed achteraan omhoog te zetten. Er zijn in de laadruimte handige ringen voorzien waarmee dingen zoals fietsen makkelijk vastgebonden kunnen worden.

Menu