Pössl Roadcruiser XL

Pössl Roadcruiser XL

Pössl Roadcruiser XL

Zichtbare grootte! Voor diegenen die verlangen naar een groot gevoel van ruimte is er de Pössl Roadcruiser XL. . Het is een camper VAN gebouwd op een hoger chassis waardoor ook de stahoogte grote is. Bovendien vinden we hier een echt groot bed terug van wel 2,08m in de lengte!

Topmerken100%
100%
Grote badkamer100%
100%
Zeer lang bed100%
100%
Grote stahoogte100%
100%

Vloerplannen

Pössl Roadcruiser Revolution grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,83m
  • Stahoogte: 2,13m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 3060kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

De Pössl Roadcruiser XL is gebaseerd op de populaire Pössl Roadcruiser, maar is gebouwd op een verhoogd chassis. Hij is speciaal gebouwd voor grote mensen omdat enerzijds de stahoogte verhoogt naar 2,13m, maar anderzijds het bed ook langer wordt gemaakt.

Hoewel de lengte van deze camper VAN maximaal is, blijf je genieten van de vrijheid die een compacte camper biedt. Zeker met een standaard motor van 140pk rijd je zonder zorgen elke berg op. Voor diegenen die nog iets meer kracht willen geven aan deze king of the road XL, kan er optioneel gekozen worden voor een zwaardere motor. Niets houdt deze kampioen nog tegen!

Binnenin deze camper VAN  Pössl roadcruiser is het onmogelijk de enorme ruimte niet op te merken. Ook achteraan blijft de XXL laadruimte verbazen. De modulaire opbouw van elke Pössl laat tevens toe dat het bed omhoog wordt gezet om de laadruimte helemaal te maximaliseren.

Achteraan is een vast bed van 1980/2080x1900mm. Extra lang dus! Voorzien van lattenbodems ondersteunt dit bed goed de rug en hoef je niet wakker te liggen. Bovendien is de keuze volledig vrij om dit bed op te maken als een gigantisch dubbel bed, dan wel als twee aparte bedden met een trapje om er makkelijk in en uit te stappen.

Bovendien is er een mogelijkheid om vooraan aan de zithoek een derde bed te maken. Dit kan een noodbed zijn: ideaal voor een kind tot 5 jaar. Of het kan een volwaardig derde bed zijn met behulp van de optionele bedverbreding.

De keuken is uitgebouwd met een Dometic 2-pits gasvuur, een grote spoelbak en heel wat kasten en laden waar je alle keukengerief in kwijt kan. Standaard is deze camper VAN voorzien van een 90l compressor ijskast met een 7L diepvries.

Het koken wordt aangenaam gemaakt doordat de keukenblok geplaatst is met zicht op buiten. Het grote vliegenraam beschermt u tegen alle ongewenste insecten.

Bovendien vinden we ook hier weer alle topmerken (Dometic, Truma of Seitz) terug waarmee Pössl werkt om de kwaliteit te bieden die u verdient.

Wendbaarheid en flexibiliteit zonder in te boeten aan ruimte. Want ook in deze Pössl Roadcruiser is er voldoende ruimte omwille van de ingenieuze indeling. In elk hoekje vind je een kast of opbergruimte, zodat je zelfs voor langere reizen alles netjes op zijn plaats kan opbergen.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. De achterdeuren lenen zich ertoe om een fietsenrek mee te nemen. Indien er nog meer fietsen mee moeten, dan is er steeds de mogelijkheid het bed achteraan omhoog te zetten. Er zijn in de laadruimte handige ringen voorzien waarmee dingen zoals fietsen makkelijk vastgebonden kunnen worden.

Menu