Pössl Roadcruiser Revolution

Pössl Roadcruiser Revolution

Pössl Roadcruiser Revolution

Revolutonair door zijn elektrisch verstelbaar bed! Stel je eens voor welke extra mogelijkheden je zou krijgen wanneer je het bed van een Pössl Roadcruiser in hoogte elektrisch verstelbaar maakt. Pössl heeft die denkoefening voor jou gemaakt en heeft de Pössl Roadcruiser Revolution op de markt gebracht met zoveel extra mogelijkheden. Niet enkel kan de laadruimte met een druk op de knop tot de maximum vergroot worden. Ook een dubbele slaapplaats voor 4 personen behoort nu tot de opties.

Topmerken100%
100%
Grote badkamer100%
100%
Stapelbed100%
100%
Grote garage100%
100%

Vloerplannen

Pössl Roadcruiser Revolution grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 6,36m
  • Hoogte: 2,83m
  • Stahoogte: 2,13m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 4
  • Rijklaar gewicht: 3060kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Stapelbed

Beschrijving camper VAN

Dé Roadcruiser met innovatie en revolutie. Achterin hoeven voor de extra bergruimte de bedden niet gedemonteerd te worden. Hier is een druk op de knop voldoende. Het bed gaat omhoog en er komt extra veel bergruimte vrij. Zo kan een dure uitrusting onderweg en ook ‘s nachts onder het bed opgeborgen worden. Voor gezinnen met 2 kinderen is er de mogelijkheid om het vaste bed van een Roadcruiser te combineren met een een hoogte verstelbaar bed (optioneel) . Hierdoor worden de standaard 2 slaapplaatsen achteraan vermeerdert met nog eens 2 slaapplaatsen.

Uiteraard vinden we in deze versie van een Pössl Roadcruiser dezelfde luxe van ruimte terug. Met zijn 6.36 m lengte, biedt hij een zithoek voor 4 personen. Een ruime keuken en een luxe ruimtedouche, daarmee creëert hij reiscomfort in XL formaat.

Hoewel de lengte van deze camper VAN maximaal is, blijf je genieten van de vrijheid die een compacte camper biedt. Zeker met een standaard motor van 140pk rijdt je zonder zorgen elke berg op. Voor diegenen die nog iets meer kracht willen geven aan deze versie van de king of the road Revolution, kan er optioneel gekozen worden voor een sterkere motor. Er zijn geen grenzen meer met deze camper!

Achteraan is een in hoogte verstelbaar bed van 1980/1930 x 1900mm.  Voorzien van lattenbodems ondersteunt dit bed goed de rug en hoef je niet meer wakker te liggen.Het opstapje maakt het makkelijk om het bed in en uit te stappen. Er kan ook gekoezen worden voor een stapelbed. Dit bovenste bed heeft als afmeting: 1800 x 1600  mm.

De keuken is uitgebouwd met een Dometic 2-pits gasvuur, een grote spoelbak en heel wat kasten en laden waar je alle keukengerief in kwijt kan. Standaard is deze camper VAN voorzien van een 90l compressor ijskast met een 7L diepvries.

Het koken wordt aangenaam gemaakt doordat de keukenblok geplaatst is met zicht op buiten. Het grote vliegenraam kan u bovendien beschermen tegen alle ongewenste insecten.

Bovendien vinden we ook hier weer alle topmerken (Dometic, Truma of Seitz) terug waarmee Pössl werkt om de kwaliteit te bieden die u verdient.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. De achterdeuren lenen zich ertoe om een fietsenrek mee te nemen. Indien er nog meer fietsen mee moeten, dan is er steeds de mogelijkheid het bed achteraan via een druk op de knop automatisch omhoog te verplaatsen zodat er heel wat ruimte vrijkomt om bv uw dure fietsen in de laadruimte rechtop mee te nemen.

Pössl Roadcruiser evolution

Pössl Roadcruiser Evolution

Ben je helemaal weg van het evolutionaire elektrische bed? Ben je met 4 personen en wil je genieten van het stapelbed? Wil je liever de elegance uitvoering met de mooie grijs bruine houten kasten en de mooie witte glanzende oppervlakken? Dan kom je terecht bij de Pössl Roadcruiser Evolution!

Menu