Pössl Roadcamp

Roadcamp

Pössl Roadcamp

Met zijn lengte van slechts 5,41m, behoort deze Pössl Roadcamp tot één van de meest compacte camper VAN’s. De wereld ligt aan je voeten eens je in deze schattige en uiterst comfortabele compacte camper VAN stapt en op avontuur trekt. Flexibiliteit en vrijheid zijn absoluut woorden die je mag plakken op dit voertuig. Desondanks boet deze camper VAN niet in op comfort. Ijskast, douche, lavabo, lattenbodems…je kan het zo zot niet bedenken of het is aanwezig in deze compacte camper VAN.

Topmerken100%
100%
Aparte badkamer100%
100%
Grote garage100%
100%
Compact100%
100%

Vloerplannen

Roadcamp grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,41m
  • Hoogte: 2,58m
  • Stahoogte: 1.90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2720 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 2500 kg
  • Bed: Dwars bed

Beschrijving camper VAN

Deze zeer wendbare en meest compacte camper VAN heeft binnenin alle luxe die je van een Pössl camper VAN mag verwachten. Van douche, keuken, ijskast, tot warm water. Alles is in de camper erop en eraan en verzekerd van de Duitse kwaliteit en topmerken zoals Dometic, Truma of Seitz.

Achteraan deze Pössl Roadcamp bevindt zich een tweepersoonsbed. Je ligt gezellig bij elkaar met een bed van 1,96m op 1,32m aan hoofdzijde en 1,17m aan beenzijde. Voorzien van lattenbodems ondersteunt dit bed goed de rug wat het slaapcomfort verhoogt.

Bovendien is er een mogelijkheid om vooraan aan de zithoek een derde bed te maken. Dit kan een noodbed zijn: ideaal voor een kind tot 5 jaar. Of het kan een volwaardig derde bed zijn met behulp van de optionele bedverbreding.

Wendbaarheid en flexibiliteit zijn met de kleine lengte van deze Pössl Roadcamp optimaal. Voor al diegene die ervan dromen om met hun luxe huisje echt overal te kunnen geraken is de Roadcamp een echte must-have. Van de kleinste straatjes in een pittoresk dorpje tot de hoogste top op een berg, de Pössl Roadcamp geraakt overal! Ook voor dubbel gebruik leent deze Roadcamp zich: parkeren gaat makkelijk waardoor het geen probleem is om deze camper VAN ook als dagelijks voertuig te gebruiken.

Een heerlijke slaapplaats, maar ook een praktische badkamer! In een super gezellig aparte badkamer vind je alles wat je nodig hebt op reis: douche, lavabo, wc, spiegel, opbergkastje. Zelfs op een oppervlakte van 5,41 m slaagt Pössl erin een charmante en volledige badkamer te maken. Omdat de lavabo opklapbaar is, is het mogelijk om zelfs in een camper VAN5.41m lengte een echte badkamer met douche, lavabo en toilet te plaatsen.

De keuken is uitgebouwd met een Dometic 2-pits gasvuur, een grote spoelbak en heel wat kasten en laden waar je alle keukengerief in kwijt kan. Een Dometic compressor ijskast van 64l zorgt ervoor dat u in alle omstandigheden uw eten koel kan bewaren. Een klein diepvriesje van 5l houdt zelfs uw geliefde ijsjes koud om ervan te kunnen genieten wanneer jullie maar willen. Het koken wordt aangenaam gemaakt doordat de keukenblok geplaatst is met zicht op buiten. Het grote vliegenraam kan u bovendien beschermen tegen alle ongewenste insecten.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. De achterdeuren lenen zich ertoe om een fietsenrek mee te nemen. Indien er nog meer fietsen mee moeten, dan is er steeds de mogelijkheid het bed achteraan omhoog te zetten. Er zijn in de laadruimte handige ringen voorzien waarmee dingen zoals fietsen makkelijk vastgebonden kunnen worden. Door zijn modulair karakter kan deze compacte VAN perfect gebruikt worden als alledaags vervoermiddel. Ook bij deze Pössl Roadcamp heeft Pössl gedacht aan de nood aan een grote laadruimte. Doordat bed achteraan hoger gebouwd wordt, biedt deze compacte Roadcamp meer laadruimte in vergelijking met andere 5.4m campers

Uiteraard bieden steeds onze services aan om de camper VAN te voorzien van elke optie die u maar wenst. Satelliet, lichtpaneel, converter, …. You name it! Wij zorgen ervoor dat u dé camper VAN koopt die U wilt!

Menu