Karmann Dexter 595

Karmann Dexter 595

Karmann Dexter 595

Deze Karmann Dexter 555 is een 6.0m camper VAN met hoogslaper en plaats voor 4 personen om te slapen. De leefruimte is enorm met een ultra  grote badkamer en grote keuken. Er is een 5e gehomologeerde zitplaats voorzien. Bovendien kan van de zithoek een extra bed voor 2 worden gemaakt.

XXL ijskast100%
100%
Hoogslaper100%
100%
Grote badkamer100%
100%
5de gehomologeerde zitplaats100%
100%

Vloerplannen

Karmann Dexter 595 grondplan

Dag

Karmann Dexter 560 grondplan

Nacht

Afmetingen

  • Lengte: 6,0m
  • Hoogte: 2,88m
  • Stahoogte: 1,94m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2 tot 4
  • Rijklaar gewicht: 2962kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3300/3500 kg
  • Bed: Hoogslaper

Beschrijving camper VAN

Deze hogere camper VAN met hoogslaper verrast iedereen met zijn ruimte. Ondanks zijn lengte van 6.0m is de keuken achteraan enorm. Ook de badkamer valt groot uit voor dit compact model. De badkamer bevindt zich over de volle breedte van de VAN achteraan. Hierdoor is het mogelijk een aparte douchecel te hebben.

Tevens is het mogelijk om 4 personen te slaap te leggen. Een unicum op de markt! De Dexter 595 is een klein ruimtewonder en dat ligt vooral aan de hoogslaper. Hierdoor is de leefruimte zeer ruim en krijg je een XXL badkamer en keuken.

De zithoek vooraan biedt plaats voor extra 2 slapers. Op deze manier kunnen 4 personen mee reizen. De achterbank is een handige klapbank waardoor je in een handomdraai 2 extra slaapplaatsen creëert. Deze camper VAN kan dan ook perfect dienen als een gezinswagen. Bovendien is een zitplaats voorzien voor een 5e reiziger.

De hoogslaper is een tweepersoonsbed dat je via een elektrische schakelaar naar boven kan doen of naar beneden. Het is een volwaardig bed met als afmetingen: 1.900mm x 1.300mm. Heerlijk gezellig bij elkaar slapen dus.

De keuken is achteraan geplaatst en enorm. Er is standaard een 109L ijskast in geplaatst. Er is meer dan genoeg ruimte om te kokkerellen.

Rechts achteraan is een ruime badkamer geplaatst. De badkamer is over de volledige breedte van de camper VAN gebouwd. Hierdoor heb je een heuse aparte douchecel en heel wat ruimte aan de lavabo.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. Ook een fietsenrek kan gemonteerd worden. Kies je voor het concept pakket dan kan je beiden krijgen aan een zeer zacht prijsje.

Karmann Dexter 595 in beeld

Karmann Dexter 595 interieur

Klik op de afbeelding in bekijk de Karmann Dexter 595 in 3D.

Menu