Karmann Dexter 581

Karmann Dexter 580 zithoek

Karmann Dexter 581

Deze Dexter 581 is een 6.0m camper VAN met een stapelbed achteraan. Bovendien is er een 5e gehomologeerde zitplaats voorzien. Je kan in de compacte camper VAN tot wel 5 mensen te slapen leggen. Handig toch voor dat gezin met 3 kinderen die in alle vrijheid op reis willen!

Compact100%
100%
XXL ijskast100%
100%
5 slaapplaatsen100%
100%
5 gehomologeerde zitplaatsen100%
100%

Vloerplannen

Karmann Dexter 581 grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 2,57m
  • Stahoogte: 1,89m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 4
  • Rijklaar gewicht: 2821 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3300/3500 kg
  • Bed: Stapelbed

Beschrijving camper VAN

Deze 6.0m VAN gebouwd op Fiat Ducato en heeft een mooi (Zweeds) licht interieur. Er wordt een ijskast van wel 142l ingebouwd. Deze camper VAN heeft een stapelbed achteraan en heeft 5 gehomologeerde zitplaatsen. Er kunnen tot wel 5 mensen mee rijden. Bovendien is de badkamer handig opgebouwd met een echte douchecel.

De zithoek vooraan biedt plaats voor 5. Deze zithoek kan omgebouwd worden tot een derde slaapplaats.

Achteraan bevindt zich het stapelbed. Dit kan handig omhoog geklapt worden om de kofferruimte te vergroten. Het bed heeft volgende afmetingen: 1.900 x 1.320mm. Lekker gezellig samen slapen dus.

De keuken biedt veel ruimte om te werken. Er is een extra klaptafeltje aan de keukenblok voorzien om de werkruimte te vergroten. De standaard ijskast van 142L is het pareltje van deze camper VAN. Het werkblad is multifunctioneel door een handig opklapbaar vlak. Naar boven geklapt komt het kookvuur vrij. Naar beneden geklapt wordt het kookvuur bedekt waardoor een extra werkblad ontstaat.

De badkamer is een natte cel en groot genoeg om comfortabel te douchen. De WC is handig wegschuifbaar om de doucheruimte te vergroten. Naast de badkamer vind je een handige hangkast terug. Zo kan je heel wat kleren weghangen.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. Ook een fietsenrek kan gemonteerd worden. Mocht je kiezen voor het conceptpakket dan zijn beiden inbegrepen voor een heel zacht prijsje.

Menu