Karmann Dexter 580

Karmann Dexter 580

Deze Dexter 580 is een 6.0m camper VAN met vast dwarsbed achteraan. De twee grote pluspunten van dit model zijn de grote ijskast van 142l en de grote badkamer met een echte douche. Bovendien kan het keuken werkblad handig vergroot worden door een opklapbaar werkblad. Veel ruimte dus in deze mooie, van houten design voorziene, camper VAN.

Compact100%
100%
Fris design100%
100%
XXL ijskast100%
100%
Grote badkamer100%
100%

Vloerplannen

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 2,57m
  • Stahoogte: 1,89m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2781 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3300/3500 kg
  • Bed: Dwars bed

Beschrijving camper VAN

Deze 6.0m VAN gebouwd op Fiat Ducato en heeft een mooi (Zweeds) licht interieur. Er wordt een ijskast van wel 142l ingebouwd. Bovendien is de badkamer handig opgebouwd met een echte douchecel.

De zithoek vooraan biedt plaats voor 4. Deze zithoek kan omgebouwd worden tot een derde slaapplaats.

Achteraan bevindt zich het tweepersoonsbed. Dit kan handig omhoog geklapt worden om de kofferruimte te vergroten. Het bed heeft volgende afmetingen: 1.900 x 1.320mm. Lekker gezellig samen slapen dus.

De keuken biedt veel ruimte om te werken. Er is een extra klaptafeltje aan de keukenblok voorzien om de werkruimte te vergroten. De standaard ijskast van 142L is het pareltje van deze camper VAN. Het werkblad is multifunctioneel door een handig opklapbaar vlak. Naar boven geklapt komt het kookvuur vrij. Naar beneden geklapt wordt het kookvuur bedekt waardoor een extra werkblad ontstaat.

De badkamer is een natte cel en groot genoeg om comfortabel te douchen. De WC is handig wegschuifbaar om de doucheruimte te vergroten. Naast de badkamer vind je een handige hangkast terug. Zo kan je heel wat kleren weghangen.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. Ook een fietsenrek kan gemonteerd worden. Mocht je kiezen voor het conceptpakket dan zijn beiden inbegrepen voor een heel zacht prijsje.

Karmann Dexter 580 in beeld

Karmann Dexter 580 keuken

Klik op de afbeelding en bekijk de Karmann Dexter 580 in beeld in 3D.

Menu