Karmann Dexter 570 4×4

Karmann Dexter 570

Karmann Dexter 570 4×4

Naast de 4×4 drive, die omgaat met iedere weersituatie en twijfelachtige toestand van de wegen, heeft deze 6,0m compacte camper VAN heel wat comfort voor zijn reizigers.
Twee enkele bedden in de achterzijde met veel bergruimte eronder, een praktische keuken en de badkamer met geïntegreerde douche vormen de basis voor uw eigen onafhankelijkheid. De lengtebedden met behoud van ruimte doordat de zitbank werd weggelaten en er wordt gewerkt met een opklapbare eettafel om de leefruimte te vergroten.

Licht design100%
100%
Lengtebed100%
100%
4×4100%
100%
veel leefruimte100%
100%

Vloerplannen

Karmann Dexter 570 grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,98m
  • Hoogte: 2,78m
  • Stahoogte: 1,97m
  • breedte: 2,059m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 3154 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3300/3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

Deze Dexter 570 4×4 is gebouwd op een Ford 5,98m lang chassis en heeft een vier maal vier wielaandrijving. Speciaal voor de avonturiers onder ons. Bovendien biedt deze camper VAN een groot slaapcomfort omdat er een lengtebed in werd gebouwd.

Het Ford chassis is een hoger chassis. Hierdoor vergroot de stahoogte tav een Fiat chassis.

De zithoek vooraan biedt plaats voor 2 omdat de zitbank achteraan wordt weggelaten. Hierdoor vergroot de leefruimte en heb je voldoende ruimte én een groot bed. Om de ruimte nog meer te vergroten wordt er gebruik gemaakt van een opklapbare eettafel.

Achteraan bevinden zich de twee eenpersoonsbedden. Deze kunnen handig omhoog geklapt worden om de kofferruimte te vergroten. De twee bedden hebben volgende afmetingen: 1970 x 930 / 1850 x 930 mm. Zeer ruime bedden dus. Bovendien kan de slaapplaats achteraan omgevormd worden tot een gigantisch tweepersoonsbed.

De keuken biedt veel ruimte om te werken. Er is een extra klaptafel voorzien om de werkruimte te vergroten. Standaard is er een 80L koelkast voorzien. Bovendien zorgt een handig opklapbaar werkblad voor een multifunctioneel keukenblad. Naar boven geklapt wordt het kookeiland blootgelegd, naar beneden geklapt wordt het kookvuur bedekt en krijg je een extra werkblad.

Ook deze karmann Dexter 570 is voorzien van een licht Zweeds design. Een modern interieur met veel echt hout. Het samenspel van markant notenhouten decor en lichtgrijze oppervlakken zorgt voor een bijzondere charme.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. Ook een fietsenrek kan gemonteerd worden. Deze zitten standaard in het concept pakket.

Menu