Karmann Dexter 550

Karmann Dexter 550

Karmann Dexter 550

Deze Karmann Dexter 550 is een 5.4m camper VAN met verhoogd dak waarbij de hoogslaper elektrisch omhoog of omlaag kan. Eens het bed omhoog staat, behoud je de leefruimte en heb je een grote keuken en badkamer ondanks zijn geringe lengte.De keuken herbergt een grote ijskast met een inhoud van 109l. Compact, maar met heel wat ruimte!

Compact100%
100%
Hoogslaper100%
100%
Grote leefruimte100%
100%
XXL ijskast100%
100%

Vloerplannen

Dag

Nacht

Afmetingen

  • Lengte: 5,40m
  • Hoogte: 2,78m
  • Stahoogte: 1,95m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2 tot 4
  • Rijklaar gewicht: 2910 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3300/3500 kg
  • Bed: Hoogslaper

Beschrijving camper VAN

Deze verhoogde camper VAN met hoogslaper verrast iedereen met zijn ruimte. Ondanks zijn lengte van 5.4m is de keuken achteraan enorm. Ook de badkamer valt groot uit voor dit compact model. Tevens is het mogelijk om 4 personen te slaap te leggen. Een unicum op de markt!De Dexter 550 is een klein ruimtewonder en dat ligt vooral aan de hoogslaper, waardoor uw Dexter als het ware twee verdiepingen heeft. Zo kunt u zich boven al ontspannen, terwijl in de gezellige zithoek daarrond nog iemand lekker zit te lezen of in een atlas zit te bladeren.

De zithoek vooraan biedt plaats voor 2. Op deze manier kunnen 4 personen mee reizen. Bovendien kan de zithoek omgebouwd worden tot een volwaardig 2 persoonsbed (1.900×1.220mm). De achterbank is een handige klapbank waardoor je in een handomdraai 2 extra slaapplaatsen creëert. Deze camper VAN kan dan ook perfect dienen als een gezinswagen.

De hoogslaper is een tweepersoonsbed dat je via een elektrische schakelaar naar boven kan doen of naar beneden. Het is een volwaardig bed met als afmetingen: 1.920mm x 1550mm. Lekker ruim dus voor in een 5.4m camper VAN.

De keuken is achteraan geplaatst en enorm. Er is standaard een 109L ijskast in geplaatst. Er is meer dan genoeg ruimte om te kokkerellen.

Rechts achteraan is een ruime badkamer geplaatst. Een vast lavabo, wc en houten plank in de douchebak zijn aanwezig.

Het verhoogde GFK-dak is volledig geïsoleerd. Zo kan u ook in de winter met een gerust gemoed op reis vertrekken.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. Ook een fietsenrek kan gemonteerd worden. Mocht je willen kiezen voor het concept pakket, dan zijn beiden inbegrepen tegen een zacht prijsje.

Karmann Dexter 550 in beeld

Karmann Dexter zithoek

Klik op de afbeelding in bekijk de Karmann Dexter 550 in 3D.

Menu