Karmann Dexter 540

Karmann Dexter 540

Karmann Dexter 540

Deze Dexter 540 is gebouwd op een 5,4m lang chassis. Door zijn licht interieur vergroot het ruimtegevoel in deze compacte camper VAN. Bovendien heeft de keuken een handig opklapbaar extra werkblad, waardoor de keuken wel heel ruim wordt. Achteraan is er een dwarsbed. En in het midden vind je de keuken terug. Een compacte, maar toch ruime camper VAN!

Compact100%
100%
Opklapbaar werkblad keuken100%
100%
Dwars bed100%
100%
Licht interieur100%
100%

Vloerplannen

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,40m
  • Hoogte: 2,57m
  • Stahoogte: 1,89m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2852 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3300/3500 kg
  • Bed: Dwars bed

Beschrijving camper VAN

Ultra compact, maar toch zit alles erop en eraan? Dat is deze Dexter 540. Met zijn beperkte lengte van slechts 5.42m, is deze camper VAN zeer wendbaar.

Met zijn licht interieur zal deze Dexter 540 bij heel veel mensen in de smaak vallen. Een heleboel echt hout afgewisseld met grijze oppervlakken geeft een echte charmelook aan deze camper VAN. Bovendien vergroot die het ruimtegevoel, waardoor deze ultra compacte camper VAN wel erg ruim wordt.

De zithoek vooraan biedt plaats voor 4. Op deze manier kunnen 4 personen mee reizen. Bovendien kan de zithoek omgebouwd worden tot een derde slaapplaats (optioneel).

Achteraan bevinden zich de tweepersoonsbedden. Deze kunnen handig omhoog geklapt worden om de kofferruimte te vergroten. Het bed heeft volgende afmetingen: 1.900 x 1.330mm. Lekker gezellig samen slapen dus. Aan de bestuurderskant hangt er een grote kast waar extra kleren in opgeborgen kunnen worden.

De keuken biedt veel ruimte om te werken. Er is een extra klaptafel voorzien om de werkruimte te vergroten. Standaard is er een 80l absorptie ijskast aanwezig. Echt groot voor zo’n compacte camper.Het keukenblad heeft een opklapbaar gedeelte. Hierdoor kan het kookfornuis bedekt worden waardoor het keukenblad op een super handige manier vergroot kan worden.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. Ook een fietsenrek kan gemonteerd worden. Mocht je kiezen voor het concept pakket, dan zijn beiden reeds inbegrepen aan een zeer economische prijs.

Karmann Dexter 540 in beeld

Karmann Dexter interieur

Klik op de afbeelding in bekijk de Karmann Dexter 540 in 3D.

Menu