Karmann Davis 591 Lifestyle

Karmann Davis 591 Lifestyle

Een 6.0m camper VAN met een stapelbed achteraan, waarbij bovendien het bovenste bed kan worden weggelaten als dat nodig is. Zo kan je deze luxueuze camper VAN gebruiken om met 2 of met 4 op reis te gaan. Bovendien biedt het lifestyle design u een modern interieur met heel wat witte kasten en dit gecombineerd met een donkere houtsoort.

Compact100%
100%
Luxueus design100%
100%
Stapelbed100%
100%
Skyroof optioneel100%
100%

Vloerplannen

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 2,61m
  • Stahoogte: 1,89m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 4
  • Rijklaar gewicht: 2900 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Dwars bed

Beschrijving camper VAN

Een 6.0m model met een klassiek grondplan en een luxueus design. Afgewerkt met sfeervolle ledverlichting om de gezelligheid optimaal te krijgen. Bovendien heeft deze camper VAN plaats om te slapen met 4.  Achteraan is er een stapelbed geplaatst. Indien nodig kan het bovenste/onderste bed weggelaten worden. Zo tover je je camper VAN in no time om tot een 2 persoons camper VAN!

De zithoek vooraan biedt plaats voor 4. Op deze manier kunnen 4 personen mee reizen. Bovendien kan de zithoek omgebouwd worden tot een vijfde slaapplaats (optioneel).

Achteraan bevindt zich het stapelbed. Het bovenste bed kan makkelijk weggelaten worden. De bedden hebben volgende afmetingen. Het bovenste bed is 1.860 x 1.440 mm groot. Het onderste bed is 1.860 x 1.320 mm groot.

De keuken biedt veel ruimte om te werken. Standaard is er een 80L absorptie koelkast voorzien. Deze is geplaatst op ooghoogte.

De badkamer is gemaakt van mooi warm donker hout. De wastafel is verplaatsbaar zodat de doucheruimte optimaal kan gebruikt worden.

Ook in deze Karman Davis 591 kan gekozen worden voor een concept pack. Dit is een optioneel pack dat je voor een mooie voordeelprijs kan kiezen en waar heel wat broodnodige opties in zitten. Zo heb je een luifel, een verduisteringssysteem, een insectenhor, en nog zo veel meer.

Aan de buitenkant vind je dus optioneel de luifel terug waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt.

Menu