Karmann Davis 540 Trendstyle

Karmann Davis 540 Trendstyle

Deze Davis 540 Trendstyle is ultracompact zodat u kunt reizen naar waar u wilt. Het design is indrukwekkend. Warm, gezellig en luxueus. De Trendstyle versie biedt een volledig pakket voor een zeer zachte prijs. Bovendien is deze Davis 540 winterhard. Reizen in de winter of de zomer. Alles kan met deze Davis 540 Trendstyle.

Compact100%
100%
Warm design100%
100%
Dwars bed100%
100%
Zachte prijs100%
100%

Vloerplannen

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,40m
  • Hoogte: 2,61m
  • Stahoogte: 1,89m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2 (3)
  • Rijklaar gewicht: 2785 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Dwars bed

Beschrijving camper VAN

Deze 5.4m lange camper VAN leent zich tot reizen naar alle plekken van de wereld. Binnenin valt het indrukwekkende design op. Als je de Davis 540 bekijkt, kan de vakantie eigenlijk alleen maar mooi worden. Met zijn bewust warm interieur, de hoogglanzende oppervlakken en zijn sfeervolle ambianceverlichtinning is hij zelfs een uitgesproken kunstwerk. Maar wel met praktische waarde. In deze Davis 540 vindt u alles wat u nodig hebt om te reizen naar waar u wilt.

De zithoek vooraan biedt plaats voor 4. Op deze manier kunnen 4 personen mee reizen. Bovendien kan de zithoek optioneel omgebouwd worden tot een derde slaapplaats.

Achteraan bevindt zich het tweepersoonsbed. Dit kan handig omhoog geklapt worden om de kofferruimte te vergroten. Het bed heeft volgende afmetingen: 1.900 x 1.330mm. Lekker gezellig samen slapen dus.

De keuken biedt veel ruimte om te werken. Er is een extra klaptafel voorzien om de werkruimte te vergroten. Standaard is er een 80L koelkast voorzien. Echt groot voor zo’n compacte wagen.

De Trendstyle versie van deze Davis 540 heeft heel wat opties inbegrepen. En dit voor een zeer zachte prijs.

Alle Davis modellen hebben de Europese norm voor winterhardheid behaald. Ook deze Davis 540 dus. Reizen in de winter kan zonder problemen, maar ook in de zomer wordt de hitte door zijn uitstekende isolatie buiten gehouden.

Aan de buitenkant is er standaard een luifel voorzien waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. Ook een fietsenrek kan gemonteerd worden.

Menu