Globe-traveller Voyager ZS

Globe-Traveller Voyager ZS

Globe-Traveller Voyager ZS

Met zijn lengte van slechts 599cm biedt deze Globe-Traveller Voyager XS reis – en slaapplaatsen aan voor 4 personen en dit allemaal in een comfortabele en luxueus ingerichte woonruimte. Ondanks zijn 5.99m, past er perfect een lengteslaper in zonder dat de leefruimte te beperkt wordt. Dit allemaal omdat er in dit model 12 cm meer aan binnenruimte werd gecreëerd omwille van de achterdeuren die achteraan werden vervangen door een polystere wand.

4 ruime slaapplaatsen100%
100%
12 cm meer binnenruimte100%
100%
Lengteslaper100%
100%
Compact100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Voyager ZS grondplan

Dag

Globe-Traveller Voyager ZS grondplan

Nacht

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 3,0m
  • Stahoogte: 1.95m/2.15m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 4
  • Rijklaar gewicht: 3030 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Lengteslaper

Beschrijving camper VAN

Met amper 6 m lang biedt de Globe-Traveller Voyager ZS reis- en slaapplaatsen voor 4 personen en een comfortabele woonruimte. Door zijn compactheid is deze camper geschikt voor stedentrips of bijvoorbeeld reizen met de veerboot. De grote bagageruimte en grote ijskast van 90l en 10l diepvries laat u toe om lange reizen te maken.

Een Globe-Traveller Voyager ZS wordt steeds gekenmerkt door zijn aerodynamisch gevormde alkoof. Niet alleen oogt het mooi, het verhoogde deel zorgt ook voor een aantal ongeziene voordelen. Zo wordt er plaats gemaakt voor een volwaardige 2e slaapplaats waar 2 mensen (kinderen en volwassenen) goed en comfortabel kunnen slapen. Bovendien hoef je niet meer te kiezen tussen slapen of het gebruik van de zithoek. Wanneer het alkoofbed is opgezet, kan er nog optimaal gebruik gemaakt worden van de zithoek. Ook voor het koppel biedt deze verhoging heel wat voordelen. Alleen al het ruimtegevoel geeft een enorme meerwaarde. Bovendien is de stahoogte maximaal. Voor het koppel wordt het bed vervangen door extra kasten. Voldoende ruimte dus om alles weg te bergen.

Aan de buitenkant vallen de ramen op. Globe-Traveller kiest voor ingebouwde S4 Seitz ramen bestaande uit dubbele beglazing en een Polyurethaan kader. Dit betekent voor u een optimale isolatie en een esthetisch pluspunt! Als het op isolatie aankomt, dan is Globe-Traveller de absolute kampioen. Met zijn dubbele bodem, 20 mm dikke wand en- dakisolatie en verwarmde en geïsoleerde afvalwatertank biedt ook deze Globe-Traveller Voyager XS u alle mogelijkheid om zonder zorgen op wintervakantie te gaan. -35 graden haalt deze wintervaste camper VAN met gemak. Ook voor de snikhete zomers, biedt deze perfecte isolatie voor maximaal comfort.

Achteraan deze camper VAN Globe-Traveller Voyager ZS bevindt zich het vaste bed. Dit bed is een lengtebed en kan gebruikt worden als 2 aperte bedden of 1 groot bed.  Het bed heeft volgende afmetingen:197×75 cm, 178×75.

De badkamer in deze Globe-Traveller Voyager ZS is geplaatst in het midden van de camper VAN. De doucheruimte wordt gemaakt door handige plastieken panelen die de rest van de badkamer beschermen wanneer je doucht. Er is ook een vast WC en lavabo aanwezig.

De keuken in deze Globe-Traveller Voyager ZS is mooi en functioneel. De ijskast is geplaatst in het keukenblok en is een compressorijskast met een inhoud van 90l, met een grote diepvries van 10l. Ruim voldoende dus om de vrijheid van reizen te kunnen garanderen. Verder is er een lavabo en een apart kookfornuis aanwezig.

Deze Globe-traveller Voyager ZS wordt uiteraard, zoals alle modellen in de Voyager reeks, gekenmerkt door zijn originele garage. In tegenstelling tot wat we gewoon zijn, opent men de garage door middel van een deur die naar boven openklapt. Net zoals we wel eens bij bussen kunnen zien. Deze deur geeft toegang tot een grote laadruimte. Bovendien laat dit systeem toe dat het fietsenrek niet meer op de achterdeuren geplaatst moeten worden. Het fietsenrek kan makkelijk boven de deur geplaatst worden zodat de laadruimte ten allen tijde makkelijk toegankelijk is.

Een fietsenrek, een zonnepaneel,een satellietschotel,een luifel. Alles is mogelijk bij de Globe-Traveller. Kom gerust eens langs voor meer uitleg!

Alkoofachtig bed

Globe-Traveller Voyager XS 2e bed

Dag

Globe-Traveller Voyager XS 2e bed

Nacht

Globe-Traveller heeft een geweldige oplossing bedacht voor 4 personen. Doordat de camper VAN verhoogd werd, komt er voldoende plaats vrij om een extra bed te bouwen boven de zitbank. Dit bed kan gedurende de dag weg gevouwen worden. Zo lijkt het een gewone kast te zijn. s ‘Nachts kan het bed makkelijk uitgevouwen worden, waardoor je een groot extra bed krijgt. Als extra pluspunt kan genoemd worden dat de zithoek nog perfect gebruikt kan worden wanneer het bed uitgevouwen wordt.

*Mocht je toch geen extra bed willen, dan kunnen er perfect kasten in de plaats gebouwd worden.

Menu