Globe-traveller Active ZS

Globe-Traveller Active ZS

Globe-Traveller Active ZS

De Globe-Traveller Active ZS  biedt op een relatief kleine oppervlakte (5.99m) een oplossing die in een klassieke VAN niet mogelijk is. Doordat er hier gewerkt wordt met een polyester achterwand, wint men 12cm aan leefruimte. Hierdoor behoudt je op een 6.0m camper VAN voldoende leefruimte ondanks het grote lengtebed achteraan.

2,85m hoog100%
100%
Lengtebedden100%
100%
Wintervast100%
100%
12 cm meer leefruimte100%
100%

Vloerplannen

Globe-Traveller Active ZS grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 2,65m
  • Stahoogte: 1.89m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2970 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

Deze 5,99m lange camper VAN is heerlijk compact om te kunnen reizen naar waar men wilt. Ook parkeren is geen probleem aangezien 6,0m de lengte is van een officiële parkeerplaats. Bovendien vinden we hier het geniale systeem terug waarbij de achterdeuren vervangen werden door een polyestere achterwand. Men wint zo 12 cm aan leefruimte. Geen overbodige luxe als je lengtebedden in een 6,0m camper VAn bouwt.

Met deze camper VAN’S is het perfect mogelijk om de camper te gebruiken voor zowel te reizen als in het dagdagelijkse leven.
Het unieke design van een Globe-Traveller wordt ook in deze Globe-traveller Active ZS doorgetrokken en laat bij iedereen een “waauw-gevoel” achter. Degelijkheid, comfort, luxe en design. Dit zijn de termen die de unieke uitstraling van een Globe-Traveller mooi beschrijven.

Achteraan vind je het vaste lengtebed terug. Deze heeft volgende afmetingen: 196×75, 178×75 cm. Het bed is oorspronkelijk opgebouwd als 2 aparte bedden. Maar, met een handig uitschuifbare plank kan jet het bed makkelijk uitbreiden tot een groot tweepersoonsbed.

De badkamer bevindt zich in het midden van de camper VAN. Een vast wc en lavabo zijn hier aanwezig. Bovendien zijn er handige plastieken panelen die ervoor zorgen dat niet heel de badkamer nat wordt als je doucht.

Aan de schuifdeur is de keuken geplaatst. Een aparte lavabo en gasfornuis vind je hier terug. De ijskast is handig in het keukenblok gebouwd. Het is een compressorijskast met 80l inhoud en een diepvries van 7L.

De garage is groot en handig. De achterdeuren werden vervangen door een zogenaamde busklep. Deze gaat van beneden naar boven open. Een fietsenrek kan geplaatst worden boven de klep.

Mocht je nog een zonnepaneel, luifel, airco of andere opties willen hebben. Alles is mogelijk bij Globe-Traveller.

Menu