Affinity Freedom

De Affinnity Freedom is een zeer compacte campervan met toch heel veel ruimte binnenin. Het interieur en het design is uniek. Er is bovendien plaats voorzien voor 3 om te rijden en te slapen. Bovendien is de wagen zeer betaalbaar.

Compact100%
100%
Plaats voor drie100%
100%
Betaalbaar100%
100%
Uniek design100%
100%

Afmetingen

  • Lengte: 5410 mm
  • Breedte: 2010 mm
  • Hoogte: 2640 mm
  • Stahoogte: 1890 mm
  • Achterste bed: 192 x 140 cm
  • Bovenste stapelbed: 150 x 61 cm

</ul

Beschrijving Affinity Freedom

Freedom is een camper speciaal voor jonge en actieve mensen. Dankzij het compacte formaat is verplaatsen in drukke steden geen probleem. Het rijgemak zal worden gewaardeerd door iedereen die snel bergkronkels wil overwinnen of Adriatische havens wil bezoeken.

Je kunt er overal mee komen en je kunt overal gemakkelijk parkeren. Waar de nacht je ook vindt. Of het nu op de parkeerplaats voor de pub is waar je je vrienden hebt ontmoet of in een kleine baai omringd door rotswanden.

Bent u tevreden over het klimaat van het binnenland waarin u verblijft? Voelt u zich op uw gemak binnen uw eigen vier muren? In het Freedom interieur voelt u zich thuis. Natuurlijk hout in combinatie met witte meubels geeft u een gevoel van veiligheid en verbondenheid met de natuur.

De aangenaam aanvoelende bekleding zorgt voor een gezellig en warm interieur waar u met plezier naar terugkeert. En ongeacht hoeveel kilometer u aflegt en hoe ver u verwijderd bent van uw woonplaats, uw huis zal altijd bij u zijn.

Je omringt jezelf met dingen waar je van houdt. De kleine dingen die je naast je bed zet, een koffiepot die je op de markt hebt gekocht, je favoriete kopje. Dit alles zorgt ervoor dat u zich goed voelt waar u bent. Maar tevredenheid kan niet compleet zijn als geliefde dingen niet hun plaats hebben.

In Vrijheid vind je voor alles een plek. U kunt uw ochtendkoffie drinken aan de uitschuifbare tafel. Dankzij het aanrecht, verborgen boven de koelkast, kunt u gemakkelijk uw ontbijt bereiden. Je kunt je favoriete jasje in de kledingkast hangen en je cosmetica in een kast met spiegelfronten plaatsen. Dit alles zodat u vrijelijk de volgende tussenstop op uw reis kunt kiezen.

Na een lange wandeling heb je behoefte aan verfrissing en ben je op zoek naar ontspanning. De badkamer in Freedom heeft voldoende ruimte om heerlijk te kunnen baden. Na het opklappen van de wastafel ontstaat er een comfortabele ruimte om te douchen. In een hangkast berg je al je cosmetica op. Als je een elektrisch scheerapparaat gebruikt, vind je het stopcontact na het openen van de spiegelfronten. Uw comfort is het allerbelangrijkste.

De inspiratie voor de oprichting van het merk Freedom waren individuele gebouwen, voorbereid door jonge reizigers. Hechting aan natuurlijke materialen, eenvoudige en esthetische meubelafwerkingen, aandacht voor detail – dit is de kortste beschrijving van wat de meeste van deze meubelen gemeen hebben. Vrijheid is een camper voor degenen die waarde hechten aan individualiteit. Voor wie op zoek is naar originele en mooie spullen. Voor iedereen die houdt van natuurlijke materialen en eenvoudige maar functionele oplossingen.

Menu