Affinity Duo

Omdat niet iedereen met 3 of 4 personen reist, heeft Affinity de Affinity Duo op de markt gebracht. Een campervan voor 2 met alle ruimte die je maar wensen kan. Hoe hebben ze dat gerealiseerd. Door de zitbank achteraan eruit te halen en zo meer plaats te maken om vrij te bewegen.

Uiteraard behoudt deze Affinity Duo alle voordelen die een Affinity campervan heeft: winterhard, extra binnenruimte, lithium batterij…

Voor 2 personen100%
100%
Winterhard100%
100%
Aparte douche100%
100%
Skyroof100%
100%

Affinity Duo Video

Afmetingen

  • Lengte: 6363 mm
  • Breedte: 2098 mm
  • Hoogte: 2880 mm
  • Stahoogte: 196 cm
  • Frans bed: 190 x 138cm
  • Aantal personen: 2

Beschrijving Affinity Duo

Deze Affinity Duo is ideaal voor 2. De zitbank werd verwijderd. In de plaats werd een groot Frans bed, een badkamer met aparte doucheruimte, en een keuken met veel plaats rondom rond geplaatst.

Affinity staat al voor ruimte, maar in deze versie overtrefen ze zich zelf. Dit merk je zeker op eens je aan de keuken staat. Heel veel ruimte om vrij te bewegen en alles te koken waar jij zo gek op bent. Een kookvuur met 2 gaspitten en een lavabo bevinden zich op het keukenblad. Romdom werd voldoende ruimte behouden om het eten comfortabel klaar te maken. In het keukenblok is de ijskast verwerkt. De inhoud ervan is 90L

Het bed achteraan in de hoek is een Frans bed. Maar wel met die kennis dat je het bed kan uitvouwen tot een breedte van wel 138cm. De lengte is 192cm. Dit noem je dus een groot Frans bed. Onder het bed zijn heel wat opbergvakken voorzien. Het bed kan je zonder moeite opheffen door zijn pneumatisch systeem.

Naast het bed bevindt zich de riante badkamer. Zo groot dat er een aparte douchecel te vinden is. Leuk voor al diegene die niet zo graag op campings gaan.

Over autonomie gesproken. Een watertank van 200L, plaats voor 2 x 11kg gasflessen en optioneel een zonnepaneel van 360W, geven je de vrijheid om lange onafhankelijke dagen rond te trekken.

Om moet al bijna niet meer worden gezegd, maar ook deze Affinity Duo is winterhard. Hiervoor zorgen de dubbele bodem en de 20mm aan isolatie. Ook de verswatertank en de afvalwatertank zijn geïsoleerd. Een skivakantietje? Tuurlijk, met deze campervan gerust.

De toegang tot de gasflessen is extern. Je hoeft dus niet je hele koffer leeg te maken om aan je gasflessen te geraken. Er is zelfs de mogelijkheid om een buitengasvulling te plaatsen. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker om je gasflessen bij te vullen.

Menu