Affinity Classico

Affinity Classico

Dé Affinity Classico is een campervan met veel ruimte. Een andere indeling dan de klassieke indelingen maakt dat er veen open ruimte is. Bovendien is het mogelijk om met 4 op pad te gaan (optie). Hiervoor wordt de zitbank vooraan omgetoverd tot een stapelbed.

Veel ruimte100%
100%
Slaapplaats voor 4100%
100%
Winterhard100%
100%
Fietsen in garage100%
100%

Affinity Video

Afmetingen

  • Lengte: 6363 mm
  • Breedte: 2098 mm
  • Hoogte: 2880 mm
  • Stahoogte: 1960 mm
  • Frans bed: 192 x 129 cm
  • Bovenste stapelbed: 192 x 67 cm
  • Onderste stapelbed: 182 x 67 cm
  • Rijklaar gewicht: 3050 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg

Beschrijving Affinity Classico

Affinity mag gerust gezien worden als een innovatief en modern merk. Eerst en vooral werden de buitenwanden verbreed waardoor er meer binnenruimte is. Ten tweede werd de keuken in een L-vorm aan de kant van de bestuurder gebracht. Een zeer open ruimte in de VAN is een resultaat van dit knap denkwerk.

Je stapt de Affinity Classico binnen op een trede van wel 70cm. Niets houd je nog tegen om de Affinity Classico te betreden en te bewonderen. Eens binnen gestapt valt de open ruimte op. Geen klassieke indeling voor deze campervan. De keuken zie je aan de bestuurderskant van de wagen. De keuken is gevormd in een L-vorm en heeft heel wat werkvlak om gemakkelijk te kunnen koken. Bovendien werd er een elektrische ventilator boven het kookvuur geplaatst zodat alle dampen van het koken mooi worden afgevoerd. De ijskast bevindt zich links onder het werkvlak. Het is een compressor ijskast met een inhoud van 90L.

Achteraan vind je het bed terug. Dit is een Frans bed met als afmeting 192 x 129 cm. De achterkant van dit bed kan je omhoog zetten, zodat je s’avonds in alle rust nog een boek kan lezen.

De Affinity Classico is voorzien van voldoende stopcontacten zodat je in alle comfort je apparaten kan opladen of bedienen.

Naast het bed zie je de badkamer. De lavabo is mooi verstopt in de wand zodat je voldoende ruimte hebt om te douchen. De toilet is keramisch zodat je het hygiënisch en proper kan houden. Achter de spiegel is er ook een 23V stopcontact voorzien.

Aan de zithoek zijn er 2 gehomologeerde zitplaatsen. Optioneel kan de zithoek omgevormd worden tot een derde of zelfs vierde slaapplaats.

Het bed kan je omhoog zetten (optie). Hierdoor vergroot de garage en komt er plaats vrij om 2 fietsen mee te nemen. Er werd ook een 230V stopcontact voorzien zodat je je elektrische fietsen kan opladen.

 

Menu