Pössl P2 Relax

P2 relax

Pössl P2 Relax

Een Pössl P2 Relax is speciaal gebouwd om het beste te geven aan het reizende koppel. Vanachter zijn er lengtebedden. Vooraan werd de zitbank weggelaten. Ruimte, comfort en nuttig gebruik van de ruimten is wat deze unieke camper VAN typeert.

Topmerken100%
100%
Ruime badkamer100%
100%
Lengtebedden100%
100%
Compact100%
100%

Vloerplannen

P2 relax grondplan

Dag

Afmetingen

  • Lengte: 5,99m
  • Hoogte: 2,58m
  • Stahoogte: 1.90m
  • breedte: 2,05m
  • aantal slaapplaatsen: 2
  • Rijklaar gewicht: 2720 kg
  • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
  • Bed: Lengtebedden

Beschrijving camper VAN

Relaxerende luxe voor 2 en een gehele nieuwe ruimte ervaring- dat is wat de Pössl P2 Relax zo anders en nieuw maakt. De indeling is anders dan we van een Pössl gewoon zijn en biedt net daarom ook meer ruimte en comfort aan reizende koppels. Meer ruimte, meer comfort en evenveel vrijheid. Daar draait het bij de Pössl P2 Relax om.

De zithoek en leefruimte in deze Pössl P2 Relax geeft je een echt suite gevoel. De zitbank werd weggelaten. Hierdoor heb je een zeer ruime zithoek, waar  je met zijn tweeën prima kan genieten van de eerste koffie ’s morgens of een gezellige babbel in de avond. Bovendien is de tafel inklapbaar waardoor de leefruimte multifunctioneel wordt. Met de P2 Relax staat er nooit meer iets in de weg!

De keuken in  de Pössl P2 Relax is niet enkel functioneel en handig maar nodigt ook ontzettend uit tot koken. Met zicht op de mooie natuur buiten en voldoende plaats om alle lekkernijen op te bergen, wordt koken een plezier en ontspanning. Uiteraard vind je hier ook een Dometic 2-pits gasvuur terug en een grote spoelbak. Standaard wordt in dit model een 64l compressor ijskast ingebouwd. Met een diepvriesvak van 5L.  Ideaal voor 2! Ook het vliegenraam dat alle insecten weert uit de keuken behoort tot de standaard van dit model.

De doucheruimte heeft ook een metamorfose gekregen: vanuit een focus op de noden van het reizende koppel, werd een grote doucheruimte ontworpen waar het heerlijk is om jezelf op te frissen. Voldoende kasten en een handige lavabo maken de badkamer af.

Er is niets heerlijker op vakantie dan lekker languit te liggen en te genieten van de rust en het gevoel helemaal te kunnen ontspannen. Om het relaxen helemaal tot een hoog niveau te brengen heeft Pössl achteraan een echte relaxruimte gebouwd. Overdag kan deze ruimte gebruikt worden als lounge. ‘ s Nachts wordt het een ultra gezellig plek om lekker languit te slapen en te soezen tot in de middag. Met een bed van 1,95m lengte en 1,6om breedte wordt slapen echt genieten!

Net zoals een Pössl 2win maakt de lengte van 6,00m van deze camper VAN  een uiterst wendbaar voertuig, waarmee je kan reizen in alle vrijheid. Bovendien vinden we ook hier weer alle topmmerken (Dometic, Truma of Seitz) terug waarmee Pössl werkt om de kwaliteit te bieden die u verdient.

Wendbaarheid en flexibiliteit zonder in te boeten aan ruimte. Want ook in deze voor koppels aangepaste versie van een 6.00m Pössl camper VAN is er voldoende ruimte omwille van de ingenieuze indeling. In elk hoekje vind je een kast of opbergruimte, zodat je zelfs voor langere reizen alles netjes op zijn plaats kan opbergen. Ook voor restaurantbezoeken kan je je mooie pak of  jurk kreukvrij ophangen in het daarvoor voorziene kastje.

Aan de buitenkant is er mogelijkheid om de camper VAN  te voorzien van een luifel waaronder het heerlijk vertoeven is wanneer de zon te hard brandt of wanneer een regenbui voorbijkomt. De achterdeuren lenen zich ertoe om een fietsenrek mee te nemen. Indien er nog meer fietsen mee moeten, dan is er steeds de mogelijkheid het bed achteraan omhoog te zetten. Er zijn in de laadruimte handige ringen voorzien waarmee dingen zoals fietsen makkelijk vastgebonden kunnen worden.

Menu